• PRO TV
  • Theo Rose confirmă că e însărcinată. Prima reacție a artistei

Theo Rose confirmă că e însărcinată. Prima reacție a artistei

Theo Rose confirmă că e însărcinată. Prima reacție a artistei

Theo Rose a confirmat că e însărcinată, la aproape 48 de ore după ce presa a aflat că va deveni mămică. Artista nu a mai putut ascunde ceea ce știa deja aproape toată țara. Prima reacție oficială a cântăreței.

După ce Horia Brenciu a anunțat că Theo Rose va deveni mămică, știre confirmată de mama și de tatăl ei, artista a confirmat că este însărcinată.

Cântăreața a dezvăluit pe story că povestea nu este una inventată, ci că va avea un copil.

E adevărat, o să aveți un nepoțel. Sau o nepoțică. Când iese, vreau să-l strigați nepoate. Sau nepoată. Depinde. Să fim sănătoși cu toții, presa s-o arză focul! Vă pup”, a spus Theo Rose, mâhnită că jurnaliștii i-au luat-o înainte în anunțarea celei mai bune vești din viața ei.

Vezi mai jos primele imagini cu Theo Rose după anunțul sarcinii!


Anghel Damian, iubitul lui Theo Rose, a oferit și el prima reacție în legătură cu sarcina cântăreței. Regizorul serialului Clanul ne-a oferit o declarație în exclusivitate pe acest subiect.

Însă, primul care i-a stricat planurile a fost Horia Brenciu, care a anunțat încă de luni că Theo Rose este însărcinată.

Theo Rose, «Dacă ai ști» cât mă bucur că vei deveni mămică și vom avea un nepoțel. Felicitări ție și salutări cordiale tatălui! Mă gândesc la nume, da?”, a scris Horia Brenciu pe Facebook.

Se pare că Theo Rose se gândește de multă vreme la nume pentru copilul ei.

Fotografii: @theorose.official


 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni