• PRO TV
  • Mara Bănică este în doliu: ‘Tata s-a stins. Suntem șocați’

Mara Bănică este în doliu: ‘Tata s-a stins. Suntem șocați’

Mara Bănică este în doliu: ‘Tata s-a stins. Suntem șocați’

Mara Bănică trece prin momente grele, după ce tatăl ei s-a stins din viață, joi dimineață. Fosta concurentă de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici” spune că vestea a luat-o prin surprindere și i-a provocat o suferință cumplită.

Tata s-a stins astăzi dimineață. Suntem șocați. Anesteziați. Muți de durere”, a anunțat, joi, jurnalista pe contul ei de socializare. Fosta concurentă de la Sunt celebru, scoate-mă de aici! a mărturisit că era foarte apropiată de părintele ei, căruia îi datorează tot ce este ea azi.

Îl vom depune maine (azi – n. red.), la ora 14.00, la biserica Sfântul Gheorghe Nou. Slujba de înmormântare va fi sâmbătă, la ora 12.00, la biserică.

Dumnezeu să te Ierte și să te Odihnească, tati! Te iubesc până la cer, acolo unde te-ai dus acum, și înapoi. Îți mulțumesc pentru tot ce sunt. Pentru ca tot ce sunt îți datorez ție”, a mai scris jurnalista.

Mara Bănică a povestit că a trăit experiențe unice la Sunt celebru, scoate-mă de aici!, însă doar dorul de familie a chinuit-o mai mult decât probele din cadrul show-ului de la PRO TV.

Primul lucru la care m-am gândit a fost să sun acasă, îmi era foarte, foarte dor de familie, de micuții mei, de soțul meu. Sentimentul acesta de apartenență este sublim pentru mine. Să ai la cine și pentru cine să te întorci de oriunde! Fie și din Junglă”, a povestit Mara Bănică.

Mara Bănică a fost eliminată din show mult mai devreme decât își propusese ea și a explicat ce regretă cel mai mult.

Îmi pare tare rău! Voiam să mai stau! Adică mă bucur că merg acasă la copii, dar voiam să mai stau. Am trecut prin toate emoțiile: am râs, am plâns, dar mi-a plăcut. Până la urmă suntem o pată de sânge care vorbește. M-am împins, m-am împuns, m-am certat, iar am râs… Asta e”, a spus jurnalista.

Fotografii: PRO TV

Vezi și VIDEO:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni