• PRO TV
  • Ce frumoasă e sora lui Theo Rose! Raluca Diaconu e la fel de talentată

Ce frumoasă e sora lui Theo Rose! Raluca Diaconu e la fel de talentată

Ce frumoasă e sora lui Theo Rose! Raluca Diaconu e la fel de talentată

Raluca Diaconu este la fel de frumoasă ca sora ei, are 36 de ani, cântă muzică populară și lucrează în televiziune și radio de opt ani.

Cele două au apărut de multe ori împreună în videoclipurile postate de Theo Rose pe rețelele de socializare. Theo Rose, citată de Click, chiar spune că s-a apucat de muzică sprijinită de sora ei:
 
„Raluca m-a îndreptat către muzică, ea şi-a descoperit dorinţa de a cânta, de a fi artistă, pe la 16 ani. Părinţii mei n-au fost deschişi la început, pentru că fiind la ţară, şansele să ajungi mare artistă erau minime. Nu puteai ajunge să cânţi la evenimente. Există multe exemple în jurul nostru, dar nu-ţi închipui că poţi fi chiar tu unul dintre aceia care au succes. Pe mine ai mei m-au susţinut din răsputeri, dar pe sora mea nu, la începuturile ei, când şi-a dorit să cânte. N-au fost întru totul de acord cu ideea asta. Până când ea a început să se descurce singură şi nu a mai avut nevoie de susţinere, le-a arătat că merge într-o zonă curată şi că lumea asta nu este aşa cum îşi închipuie ei. După care eu când am ales la fel, muzică, părinţii m-au lăsat pe mâna soră-mii şi ea s-a ocupat de tot ce ţine de cultură muzicală, îndrumarea către o tehnică vocală bună şi tot ce au însemnat festivaluri de muzică.”


 
Cele două surori au planuri de sărbători împreună, iar Raluca afirmă pentru Click:
 
"Crăciunul îl petrec de obicei cu familia, la Izvoarele. Este una dintre puţinele ocazii când ne strângem toţi fraţii acasă. Fratele nostru s-a căsătorit anul acesta, familia se măreşte şi este frumos. În plus, eu am activităţi în Prahova, alături de elevii mei de la cele două centre culturale din Vălenii de Munte şi din Izvoarele, de care mă leagă colaborări trainice; mergem la colindat, susţinem spectacole de colinde, iar asta intensifică atmosfera de sărbători. Astfel, reuşesc să simt mai intens şi să mă conectez şi mai bine cu esenţa sărbătorilor de iarnă."  

Vezi și: Anghel Damian, spui tot sau îți ia gură foc?


FOTO: INSTAGRAM THEO ROSE/ RALUCA DIACONU INSTAGRAM
 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni