• PRO TV
  • Iluzie optică virală! Ce a postat președintele Joe Biden, din greșeală, la o zi după ce a împlinit 80 de ani

Iluzie optică virală! Ce a postat președintele Joe Biden, din greșeală, la o zi după ce a împlinit 80 de ani

Iluzie optică virală! Ce a postat președintele Joe Biden, din greșeală, la o zi după ce a împlinit 80 de ani

La doar o zi după ce a împlinit 80 de ani, președintele Joe Biden a postat, din greșeală, o iluzie optică ce a devenit foarte repede virală pe social media. 

Biden, care este cel mai bătrân președinte al Statelor Unite, a postat pe Twitter o fotografie cu el în care îi asigura pe american de planurile lui pentru viitor. 

În poză, acesta stă în Biroul Oval,  cu mâinile împreunate și sprijinindu-se de scaun, pe care își pusese sacoul. ”Pregătit să fac și mai multe pentru familiile americane”, Joe Biden. 

Doar că mulți utilizatori de Twitter s-au concentrat pe un detaliu din postare. Sacoul închis la culoare acoperă doar colțurile scaunului, așa că forma în diagonală plus felul în care își ține mâinile îl face să pară că stă pe spătarul scaunului, cu picioarele depărtate.

”Sunt singurul care se uită la poza asta și crede că președintele stă cocoțat pe spătarul scaunului. Sacoul pare să fie, de fapt, pantalonii”, scrie un utilizator de Twitter. 

Postarea lui Biden a strâns mai bine de 87.000 de like-uri și 8900 de repostări. 

Nu este pentru prima oară cân o poză a lui Biden creează o iluzie optică. 

În aprilie 2021, președintele și Prima Doamnă i-au vizitat pe fostul președinte Jimmy Carter și pe soția acestuia, Rosalynn. Cei patru au făcut o fotografie împreună, în care Joe și Jill Biden par gigantici față de soții Carter. 

Foto: Getty 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni