• PRO TV
  • Câți bani ar fi cerut Iancu Sterp pentru a lupta, din nou, în cușca MMA

Câți bani ar fi cerut Iancu Sterp pentru a lupta, din nou, în cușca MMA

Câți bani ar fi cerut Iancu Sterp pentru a lupta, din nou, în cușca MMA

Iancu Sterp este unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi din țară, fiind urmărit pe Instagram de peste 600.000 de persoane. Acesta nu doar că are talent muzical, ci se menține și foarte bine în formă. Pe rețelele de socializare, fratele lui Culiță Sterp nu se teme să își arate trupul bine lucrat în sala de forță. Ba mai mult, acesta a și participat de câteva ori la lupte în cușcă, activitate care i-a adus mulți bani în cont. 

Iancu Sterp a fost pe cale de a participa pentru a treia oară la o luptă de MMA în cușcă, acesta având deja câteva victorii la activ. Organizatorii galelor RXF i-au propus artistului să fie protagonistul unei noi confruntări, însă suma de bani pe care ar fi cerut-o i-a blocat pe aceștia. Pretențiile financiare ale lui Iancu Sterp i-a făcut pe organizatori să își ridice semne de întrebare, motiv pentru care lupta nu s-a materializat.

Potrivit FANATIK, Iancu Sterp ar fi cerut nici mai mult, nici mai puțin de 30.000 de euro pentru a intra din nou în ring. Atunci când au auzit despre ce sumă este vorba, organizatorii au avut o reacție neașteptată:

„Nu e vorba de bani, dar cine este Iancu Sterp să merite atât?”, a fost reacția din partea organizatorilor, scrie Cancan.

După cum se știe, Iancu Sterp a ieșit victorios în două lupte MMA. Prima dintre acestea a fost cu Ricardo Filip, iar cea de a doua cu Ovidiu Neveu. După cea din urmă, artistul a transmis un mesaj oamenilor care îl susțin:

“Vă iubesc pe toți, și pe cei care m-ați susținut, și pe cei care mi-ați dat hate, cu toții am avut de câștigat. Vreau să spun că nu v-am dezamăgit de data asta, așa că rămâneți cu mine, că noi suntem cei mai buni”, a spus Iancu Sterp după ce a câștigat.

Sursă foto: Iancu Sterp/Instagram

VEZI ȘI VIDEO:

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni