• PRO TV
  • Jennifer Lopez și Ben Affleck, imagini adorabile de Ziua Recunoștinței. Ce mâncăruri au avut pe masa de sărbătoare

Jennifer Lopez și Ben Affleck, imagini adorabile de Ziua Recunoștinței. Ce mâncăruri au avut pe masa de sărbătoare

Jennifer Lopez și Ben Affleck, imagini adorabile de Ziua Recunoștinței. Ce mâncăruri au avut pe masa de sărbătoare

În SUA, în 2022, Thanksgiving Day (Ziua Recunoștinței) a fost sărbătorită joi, 24 noiembrie. La două zile distanță, celebra cântăreață și actriță Jennifer Lopez a postat imagini adorabile din sânul familiei. Ea le-a arătat fanilor că a sărbătorit alături de soțul ei, Ben Affleck, de copiii lor, dar și de rudele apropiate. 

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au retras într-un peisaj rustic, unde au sărbătorit Ziua Recunoștinței alături de cei dragi. 

„Aceasta este Ziua Recunoștinței #ThisIsMeNow #PhotoDump #Family”, a scris vedeta în dreptul unui clip postat pe Instagram, făcând referire la viitorul ei album This Is Me…Now, continuarea din 2002 a This Is Me…Then și primul ei album important din ultimii opt ani, potrivit eonline.com.

Filmulețul include ipostaze adorabile cu Ben Affleck, care îl îmbrățișează pe Max, fiul de 14 ani al lui JLo, dar și una cu  Emme, care adoarme în brațele mamei sale, în timp ce se află în mașină. 

De asemenea, J.Lo a împărtășit fotografii cu surorile ei, Leslie Lopez și Lynda Lopez.

La petrecerea de Ziua Recunoștinței a fost prezent și Steve Mackey, antrenorul vocal al cântăreței. Jennifer Lopez a rămas impresioantă de gustul gogoșilor pe care le-a pregătit acesta. Masa de sărbătoare a vedetei a fost plină cu mandarine, diverse plăcinte și prăjituri. (vezi galeria foto de mai jos)


Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au petrecut Ziua Recunoștinței împreună cu familiile lor anul trecut, la câteva luni după ce au anunțat că sunt împreună. 

Sursă foto: Instagram/ Jennifer Lopez


Vezi și: Averea ascunsă a familiei AddamsGallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni