• PRO TV
  • Elon Musk dezvăluie motivul pentru care l-a interzis pe Kanye West pe Twitter

Elon Musk dezvăluie motivul pentru care l-a interzis pe Kanye West pe Twitter

Elon Musk dezvăluie motivul pentru care l-a interzis pe Kanye West pe Twitter

Kanye West a fost interzis pe Twitter la solicitarea lui Elon Musk. Contul de socializare al artistului a fost suspendat din cauza unor postări care incită la violență. Șeful platformei de socializare spune că i-a dat lui West mai multe șanse să respecte regulile, dar acesta le-a ignorat.

Elon Musk a cerut îndepărtarea lui Kanye West de pe Twitter, după ce artistul a postat o svastică stilizată în interiorul unei fotografii cu Steaua lui David, hexagrama devenită simbol al evreilor.

Proprietarul platformei a confirmat că artistul a fost dat afară din comunitatea Twitter, răspunzând unor cereri din ce în ce mai numeroase venite din partea internauților. Miliardarul și-a explicat decizia.

„Am încercat totul. În ciuda acestui fapt, el a încălcat din nou regula noastră împotriva instigării la violență. Contul va fi suspendat”, a scris Musk, iar decizia a intrat în vigoare la 1 decembrie.

Rapperul a continuat să posteze imagini scandaloase, în ciuda avertismentelor primite. De exemplu, West l-a ironizat pe Elon Musk, postând o imagine cu proprietarul platformei pe jumătate gol, cu textul: „Haideți să ne amintim mereu că acest tweet e ultimul”.

În plus, rapperul a făcut o serie de gafe și lucruri scandaloase care i-au atras multe critici din partea celor din jur.

În ziua în care a fost suspendat de pe Twitter, Kanye spunea că îl place pe Hitler, în interviul acordat teoreticianului conspiraționist Alex Jones.

Plasarea în tabăra admiratorilor lui Adolf Hitler i-a adus numai necazuri lui Kanye West. Unele dintre cele mai mari branduri vestimentare, printre care Adidas, Balenciaga și GAP, au renunțat la colaborarea cu artistul, din cauza postărilor antisemite.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO:  

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni