• PRO TV
  • Julia Roberts, apariție surpriză la un eveniment dedicat artiștilor. A purtat o rochie cu portretele lui George Clooney

Julia Roberts, apariție surpriză la un eveniment dedicat artiștilor. A purtat o rochie cu portretele lui George Clooney

Julia Roberts, apariție surpriză la un eveniment dedicat artiștilor. A purtat o rochie cu portretele lui George Clooney

Se numără printre cele mai îndrăgite actrițe de la Hollywood, iar cu fiecare apariție în public reușește să stârnească admirația tuturor. Julia Roberts a atras toate blițurile fotografilor, duminica trecută, când a apărut într-o rochie imprimată cu portretele actorului George Clooney. 

Julia Roberts și-a arătat sprijinul pentru prietenul ei apropiat, George Clooney, la cea de-a 45-a ediție anuală a galei Kennedy Center Honors, care a avut loc la Washington. Protagonista din „Pretty Woman” (1990) a avut o apariție de senzație, într-o rochie neagră cu zeci de portrete în ramă ale actorului George Clooney, din diferite perioade ale vieții. În cadrul evenimentului, mai mulți actori și cântăreți au fost premiați pentru realizările lor în domeniul artelor. Printre celebritățile care și-au primit distincțiile Kennedy Center se numără: George Clooney, Gladys Knight, Bono și restul membrilor trupei U2. George Clooney a fost însoțit de soția lui, Amal, care a strălucit într-o rochie argintie. Ca de obicei, Clooney a fost chipeș într-un costum elegant.  Actorul a fost premiat la Kennedy Center Honors pentru contribuția sa de-a lungul anilor la dezvoltarea culturii americane.

De-a lungul anilor, Julia Roberts și George Clooney au avut mai multe colaborări. Ei au jucat împreună în „Ocean's Eleven” (2001), „Confessions of a Dangerous Mind” (2002), „Ticket to Paradise” (2022). 

Nu este prima dată când Julia Roberts își alege ținute personalizate. În septembrie, actrița a purtat o rochie strălucitoare Alexander McQueen, la un eveniment de promovare a noului film „Ticket to Paradise”. Rochia ei a fost brodată cu inițialele soțului și ale copiilor, dar și cu data aniversării nunții lor.

Sursă foto: Getty Images, Instagram/ Yo Dona, elizabethstewart1

Vezi și: Iulian Nunucă, cea mai frumoasă experiență la Vocea României 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni