• PRO TV
  • Ce studii are Dani Mocanu. Câte clase a terminat manelistul

Ce studii are Dani Mocanu. Câte clase a terminat manelistul

Ce studii are Dani Mocanu. Câte clase a terminat manelistul

Dani Mocanu este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de manele din România. Acesta a reușit să câștige admirația publicului larg datorită calităților sale vocale și a melodiilor pe care le-a lansat de-a lungul anilor. Totuși, nimeni până acum nu a știut ce studii are artistul care, după cum spune el însuși, „a rupt topurile”. 

De când a apărut în lumina reflectoarelor, Dani Mocanu a fost implicat în tot felul de conflicte și controverse care mai de care mai scandaloase. Totuși, el a și reușit să își bucure fanii cu diferite melodii cu ritmuri orientale. Cu toate că are un succes destul de mare în rândul tinerilor, artistul de manele nu a vorbit prea des despre educația sa. Totuși, el a recunoscut că a finalizat doar 9 clase și că școala nu l-ar fi ajutat în viață:

„Eu am 9 clase! Puteam să am 10 facultăți și să nu realizez nimic în viață! Deci, nu te ajută cu nimic!”, a spus el.

Mai mult decât atât, Dani Mocanu susține că secretul pentru a reuși în carieră este să pui suflet și să muncești cu adevărat pentru ceea ce îți dorești. Acesta a mai menționat și faptul că, înainte de a cânta manele, el a fost un fotbalist destul de bun.

„Sunt un simplu om care a muncit. Am încercat să îmi pun viața pe o foaie și să rup topurile. Secretul este să iubești ceea ce faci și să pui suflet, e inevitabil să nu vină și succesul. Înainte de toate, pui suflet. Provin dintr-o familie simplă, înainte eram fotbalist. Am jucat bine fotbal”, a mai spus el.

Sursă foto: Dani Mocanu/Facebook, Dani Mocanu/Instagram

VEZI ȘI VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni