• PRO TV
  • Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești, anunț neașteptat după ce s-au despărțit: „Mâine seară...”

Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești, anunț neașteptat după ce s-au despărțit: „Mâine seară...”

Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești, anunț neașteptat după ce s-au despărțit: „Mâine seară...”

În urmă cu doar câteva luni, Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean își anunțau fanii că au început o relație atât profesională, cât și amoroasă, însă nimeni nu se aștepta ca totul să dureze atât de puțin.

Nici colaborarea și nici povestea lor de dragoste nu au fost de lungă durată, spre marea surprindere a fanilor, iar ultima postare făcută de Cristina Pucean a șocat de-a dreptul. 

După ce au spus că nu vor mai fi asociați, dansatoarea a publicat pe contul său de Instagram o serie de fotografii cu Bogdan de la Ploiești, surprins alături de o altă femeie. Pe lângă dovezile că manelistul a înșelat-o, Cristina Pucean a lăsat și câte precizări în ceea ce privește fosta relație cu acesta.

„Exact cum v am promis, am ajuns acasă si încep sa va povestesc ce și cum legat de acest om fara scrupule… 

Acesta este MOTIVUL pentru care m am despartit de Bogdan. Mi-a ajuns sa ma denigreze toată lumea si sa se creada ca Bogdan a pus punct relației. Am muncit multi ani ca sa ajung aici și nu accept sa fiu tratată așa de un bărbat! Sper sa fiți alături de mine pana la capat! NU ACCEPT SA FIU ÎNȘELATĂ!!!”,  a postat Cristina Pucean pe Instagram. 

Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești, anunț important după despărțire

Deși sunt discreți când vine vorba despre viața personală, dansatoarea și cunoscutul manelist au decis să le explice totul fanilor. Prin urmarea, au anunțat că în scurt timp vor intra Live în mediul online, invitându-i pe cei care îi urmăresc să afle tot adevărul direct de la sursă.

„Mâine seară la 19.00 intram LIVE aici, atât eu cât și Bogdan, pentru a clarifica situația și să vorbim pentru toate EVENIMENTELE pe care le avem împreună!”, a scris dansatoarea în mediul online.

Sursă foto: Instagram

VEZI ȘI: Share în bucate cu Miss Wellington

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni