• PRO TV
  • In 5 zile, Beyonce a purtat tinute de peste 15.000 de euro

In 5 zile, Beyonce a purtat tinute de peste 15.000 de euro

In 5 zile, Beyonce a purtat tinute de peste 15.000 de euro

Beyonce nu tine cont de bani atunci cand investeste in garderoba personala. Dupa o lunga absenta de pe scena showbiz-ului, cantareata a revenit in lumina reflectoarelor si a inceput filmarile pentru un nou videoclip. Pentru ca paparazzi o vaneaza non stop, Beyonce s-a straduit sa nu fie prinsa pe picior gresit. Chiar daca asta a insemnat sa cheltuiasca mai mult de 15.000 de euro pe hainele pe care le-a purtat zilele trecute.

20 aprilie - Rochie Roland Mouret, pantofi Alexander MxQueen, poseta Balmain Beyonce si-a inceput sejurul in Paris cu o cina romantica, alaturi de Jay Z. Pe 20 aprilie, cantareata a purtat o rochie asimetrica din colectia de toamna – iarna 2010 a lui Isabel Marant. Artista si-a completat tinuta cu o poseta Balmain din piele de crocodil, care costa in jur de 4.000 de euro si cu o pereche de sandale Alexander McQueen, de aproape 1.000 de euro.  

21 aprilie - Pantaloni si tricou Balmain, botine Sam Edelman O zi mai tarziu, Beyonce a mers la Disneyland. Chiar daca nu s-a imbracat elegant, tot a cheltuit o avere pe tinuta sport pe care a purtat-o. Cantareata a ales o pereche de pantaloni Balmain, in valoare de aproape 2.000 de euro, pe care i-a asortat cu un tricou de la acelasi brand, care costa in jur de 400 de euro. La capitolul accesorii, Beyonce nu a investit foarte mult pentru acest outfit. Ea a purtat o pereche de botine Sam Edelman, in valoare de aproximativ 200 de euro. 

Citeste mai mult si vezi foto pe perfecte.ro!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni