• PRO TV
  • Condamnat la închisoare după ce a cheltuit banii altora. Pe pedeapsă a primit Abdel Ghadia

Condamnat la închisoare după ce a cheltuit banii altora. Pe pedeapsă a primit Abdel Ghadia

Condamnat la închisoare după ce a cheltuit banii altora. Pe pedeapsă a primit Abdel Ghadia

S-a trezit cu peste 750.000 de dolari australieni în cont și nu a alertat autoritățile. Abdel Ghadia, în vârstă de 24 de ani, a preferat să-i cheltuiască fără scrupule, dar a fost prins. Tânărul a fost condamnat la închisoare.

Și-a cerut iertare pentru faptele sale, însă scuzele nu l-au scăpat de detenție. Abdel Ghadia, un tânăr de 24 de ani din Sydney, a fost condamnat la 18 luni de închisoare după ce și-a însușit banii altora.

Tânărul rapper s-a trezit cu 750.000 de dolari în cont și, în loc să anunțe poliția, pentru identificarea posesorului, a ales să cheltuiască imensa sumă de bani primită din senin pe lingouri de aur, monede de aur, haine și valută.

Și-a recunoscut faptele și a pledat vinovat, ceea ce înseamnă că poate aplica pentru eliberare condiționată în octombrie 2023.

Banii aparțineau unui cuplu care, dintr-o eroare, a transmis banii în contul tânărului, în loc să vireze impresionata sumă în contul unei bănci, pentru plata unui credit.

Conform presei de la Antipozi, cei doi păgubiți sunt nutriționista Tara Thorne și soțul ei, amândoi faimoși în Australia. Banii lor ar fi fost deturnați de hackeri care, folosind o adresă de e-mail falsificată, s-au dat drept brokerul lor imobiliar. Acesta le-a cerut să transfere suma de 759.000 de dolari australieni în contul greșit.

Tânărul de 24 de ani nu a fost implicat în fraudă, însă a profitat de eroare. El este singurul condamnat, deocamdată, în acest dosar.

Nu este clar dacă păgubiții și-au recuperat banii. 

Fotografii: Instagram/ slimmy2141

Vezi și VIDEO:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni