• PRO TV
  • Theo Rose a spus care este cea mai mare dorință a ei pe final de an

Theo Rose a spus care este cea mai mare dorință a ei pe final de an

Theo Rose a spus care este cea mai mare dorință a ei pe final de an

Chiar dacă primul sezon din „Clanul” s-a încheiat, pe Theo Rose o putem vedea în continuare la PRO TV, în cadrul galelor live de la „Vocea României”, dar și pe VOYO, acolo unde celebrul serial poate fi revăzut de toată lumea.

Artista este foarte activă și în mediul online, acolo unde vorbește cu fanii ei aproape orice. Spre exemplu, în urmă cu doar câteva ore, Theo Rose a spus pe Instagram, la story, care este cea mai mare dorință a ei pe final de an.

După cum a dezvăluit frumoasa vedetă, ea și-ar dori ca iarna să își intre în drepturi și să ningă peste tot prin țară. Mai ales în locurile în care se află ea!

„Singurul lucru care m-ar putea bucura la ora asta ar fi să ningă. Dar nu ninge! La mine la țară a nins și mi-a trimis tata niște poze... A montat și sania cu trei reni, pe care i-am dus-o cu duba. A pus și instalație pe casă. Dacă la voi ninge, oriunde ați fi, dacă vă treziți și e zăpadă în jurul vostru, faceți-mi și mie o poză și trimiteți-mi, să văd și eu zăpadă. În poze”, a spus Theo Rose pe instastory.

Vezi și: Petrecere de Crăciun în spațiu

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni