• PRO TV
  • Cel mai râvnit bărbat din serialul Wednesday este gay și s-a căsătorit anul acesta

Cel mai râvnit bărbat din serialul Wednesday este gay și s-a căsătorit anul acesta

Cel mai râvnit bărbat din serialul Wednesday este gay și s-a căsătorit anul acesta

Serialul „Wednesday” a făcut furori imediat după lansare! Oamenii din întreaga lume au fost fascinați de povestea fiicei familiei Adams și și-au arătat aprecierea inclusiv pentru actori. Bărbații s-au bucurat de prezența actriței Jenna Ortega, în timp ce femeile au fost seduse de Hunter Doohan, cel care îl interpretează pe Tyler, ”iubitul” lui Wednesday.

Cu toate că Hunter Doohan a devenit simbolul frumuseții masculine în serialul Wednesday, iar multe femei și-au declarat public admirația față de el, acesta are o altă orientare sexuală. Se pare că râvnitul actor are o relație cu Fielder Jewett, bărbat cu care s-a și căsătorit în luna iulie a anului 2022. 

Într-o postare făcută publică pe Instagram, Hunter Doohan a descris nunta cu Fielder Jewett ca fiind un eveniment special și cea mai frumoasă zi din viața lor:

”Să încerc să exprim nunta noastră într-o postare pe Instagram este greu. A fost absolut cea mai frumoasă zi din viața noastră! Mulțumesc tuturor celor care au făcut-o atât de specială”, a scris Hunter, pe Instagram, după nuntă.

Relația lui Hunter cu soțul lui a început în urmă cu câțiva ani, însă logodna a avut loc în anul 2020. 

Hunter Doohan, în vârstă de 29 de ani, a realizat că nu este atras de femei încă din liceu. Deși simțea că sentimentele lui sunt diferite, revelația orientării sale sexuale a avut loc după ce s-a uitat la serialul de comedie ”Will and Grace”, alături de fosta lui prietenă, potrivit out.com.

Sursă foto: Profimedia, Hunter Doohan/Instagram

VEZI ȘI VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni