• PRO TV
  • Cum arată în 2022 Rachel Miner, fosta soție a lui Macaulay Culkin. Amândoi erau minori când s-au căsătorit

Cum arată în 2022 Rachel Miner, fosta soție a lui Macaulay Culkin. Amândoi erau minori când s-au căsătorit

Cum arată în 2022 Rachel Miner, fosta soție a lui Macaulay Culkin. Amândoi erau minori când s-au căsătorit

Macaulay Culkin și Rachel Miner nu împliniseră 18 ani când s-au căsătorit, iar ea a avut nevoie de acordul părinților pentru ceremonie. Cei doi s-au despărțit în 2000 și au finalizat divorțul doi ani mai târziu.

Rachel Miner este actriță și s-a îndrăgostit de starul din Singur acasă în anii ’90. Cei doi s-au căsătorit în iunie 1998, cu câteva luni înainte să împlinească 18 ani. Mariajul lor nu a durat decât doi ani, iar divorțul a fost finalizat în 2002.

Fosta soție a lui Macaulay Culkin a fost și ea o actriță precoce, debutând la 12 ani în filmul Alice (1990). Era anul în care Culkin făcea furori în Singur acasă, unul dintre cele mai populare filme de Crăciun.

În același ani, Rachel Miner a intrat în distribuția serialului Guiding Light, în care a jucat până în 1995. 

Actrița a luat o pauză de la jobul ei full time după ce, în 2010, a fost diagnosticată cu scleroză multiplă, o boală care afectează creierul și coloana vertebrală. Află aici cum se manifestă scleroza multiplă și cum afectează viața pacientului!

Rachel Miner avea aproape 30 de ani când a aflat diagnosticul, veste care i-a schimbat obiceiurile cotidiene. A fost forțată de împrejurări să folosească un scaun cu rotile sau un scuter pentru a se putea deplasa.

Ce face azi Rachel Miner, fosta soție a lui Macaulay Culkin

Cu toate că a făcut o pauză de actorie, Rachel Miner nu a renunțat definitiv la meseria pe care o practică din copilărie.


În 2011 și 2012 a apărut în serialul Sons of Anarchy, pentru ca în 2022 să aibă o apariție în seria Chicago Fire. Aici a interpretat rolul unei mame care folosea un scaun cu rotile și care încerca să se târască pe scări pentru a-și salva fiul de la un incendiu. Actrița a realizat ea însăși toate cascadorile și a fost hotărâtă să o facă fără ajutor.

În 2017 a devenit directorul executiv al organizației neguvernamentale Random Acts, Inc., care stimulează oamenii să facă bine celor din jurul lor.

Mare parte din viața ei s-a implicat în campanii filantropice. În dreptul rubricii sale biografice, Rachel Miner spune că dacă ar putea avea o superputere, ar fi să vindece rănile emoționale pentru a ajuta oamenii mai eficient.

După mariajul cu Macaulay Culkin, actrița a avut o relație cu actorul Brad Renfro, alături de care a jucat în drama Bully (2001). Rachel Miner nu s-a recăsătorit și nu are copii. Macaulay Culkin are un copil cu actuala lui iubită, actrița Brenda Song.

Fotografii: Getty Images/@rachelminersgram

Vezi și VIDEO:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni