• PRO TV
  • Vlăduța Lupău, prima reacție după ce s-a spus că are operații estetice la față: „Tot ceea ce fac...”

Vlăduța Lupău, prima reacție după ce s-a spus că are operații estetice la față: „Tot ceea ce fac...”

Vlăduța Lupău, prima reacție după ce s-a spus că are operații estetice la față: „Tot ceea ce fac...”

Mai multe persoane au acuzat-o că și-a făcut intervenții estetice la nivelul feței, iar artista nu a trecut cu vederea și a oferit o serie de declarații în acest sens! Care este, de fapt, adevărul?

Vlăduța Lupău este, la 31 de ani, una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară. Pe lângă fanii care o susțin și o urmăresc cu drag se numără, ca în cazul oricărei vedete, și persoane care îi caută tot felul de defecte. 

În ultima vreme s-au făcut mai multe comparații între aspectul său din pozele mai vechi și cel din prezent, iar în urma acestora a venit și reacția cântăreaței. Vlăduța Lupău, sinceră și deschisă de fel, a spus că nu este contra operațiilor estetice, însă ea nu are făcută, până la această vârstă, niciuna.

„Încă învăț să lucrez cu mine și să nu mai bag în seamă! Nu am nicio operație estetică la față, că despre asta s-a scris. Am purtat aparat dentar și mi-am aranjat dinții.

Încă nu sunt perfecți, iar cine ar fi mai atent ar putea observa faptul că am arcada cumva strâmbă și am lipsă un canin, așa, ca să știe toți care mă cred așa operată și perfectă.

Iar faptul că, atunci când s-au scris aceste lucruri, s-a postat o poză de când aveam 14 ani, e firesc că un copil la 14 ani nu arată ca la 31. 

Tot ceea ce fac, odată la câtva timp, este să îmi corectez buza superioară! Ceea ce nu se numește operație estetică!”, a declarat Vlăduța Lupău pentru Viva.ro.

Sursă foto: Instagram

VEZI ȘI: Share în bucate cu Miss Wellington

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni