• PRO TV
  • Andrew Tate, reținut de poliție, în vila sa din România! Cum s-a dat singur de gol pe rețelele de socializare

Andrew Tate, reținut de poliție, în vila sa din România! Cum s-a dat singur de gol pe rețelele de socializare

Andrew Tate, reținut de poliție, în vila sa din România! Cum s-a dat singur de gol pe rețelele de socializare

După ce polițiștii au descins în vila sa de lux din România, Andrew Tate a fost reținut, acesta fiind suspect de viol, trafic de persoane și crimă organizată. 

Dosarul a fost deschis în luna aprilie, iar cazul îi implică şi pe britanicii Andrew Tate şi Tristan Tate, în vila cărora a fost găsită, tot în acea lună, o tânără cu cetăţenie americană. Aceştia au fost reţinuţi pentru 24 de ore, împreună cu alte două persoane. Până în prezent, au fost identificate şase persoane vătămate care au fost exploatate sexual de grupul infracţional organizat, conform comunicatului de presă al DIICOT.
 

„Ca urrmare a comunicatului nr. 1 din data de 12.04.2022 şi a interesului manifestat de către reprezentanţii mass-media, Biroul de Informare şi Relaţii Publice din cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele:

La data de 29.12.2022, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Structura Centrală împreună cu poliţişti din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti au pus în aplicare 5 mandate de percheziţie domiciliară într-o cauză în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de persoane şi viol”.

Ziarele britanice scriu că schimbul viral de replici cu Greta Thunberg ar fi contribuit la prinderea lui Andrew Tate. Acesta a pozat recent cu o cutie de pizza pe care se vedea numele firmei românești, ceea ce e posibil să fi confirmat autorităților locația lui. 

Un purtător de cuvând a declarat pentru DailyMail.com: ”Nu putem da mai multe detalii privind reținerea lor... Cu toate acestea, Andrew și Tristan Tate au cel mai mare respect pentru autoritățile din România și vor face totul pentru a ajuta în investigație”. 
Foto: Profimediaimages.ro

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni