• PRO TV
  • Vladuța Lupău, într-o rochie imposibil de scurtă și ultra decoltată. Ținuta cu care a aprins imaginația fanilor

Vladuța Lupău, într-o rochie imposibil de scurtă și ultra decoltată. Ținuta cu care a aprins imaginația fanilor

Vladuța Lupău, într-o rochie imposibil de scurtă și ultra decoltată. Ținuta cu care a aprins imaginația fanilor

Vladuța Lupău a vrut să aibă o apariție memorabilă în noaptea de revelion… cel puțin pe micile ecrane. Așa că a ales o ținută ultra sexy pentru PROtevelionul de la Pro TV.

Cântăreața le-a făcut teasing fanilor ei de pe Instagram și a postat câteva imagini din programul care va fi difuzat pe Pro TV în noaptea dintre ani. Vladuța apare într-o ținută incendiară. Această a ales pentru filmări o rochie care să îi pună formele sexy în evidență.

Artista a fost strălucitoare, la propriu și la figurat - a filmat într-o rochie mini roșie, ultra decoltată și foarte scurtă.

În imaginile postate, Vladuța Lupău pare că se distrează de minune alături de Jorge, Emil Rengle și Pavel Bartoș.

Raluka și Pavel Bartoș sunt gazdele celei mai țări petreceri a sfârșitului de an: PROTEVELION 2023. Pe 31 decembrie, începând cu ora 20:00, la PRO TV, telespectatorii vor sărbători intrarea în noul an alături de artiștii preferați și de cele mai iubite vedete din România.

Show-ul se va construi în jurul celebrului dans popular perinița, iar în noaptea dintre ani, vedetele se vor provoca la dans, muzică, voie bună și momente inedite. Andi Moisescu și Andreea Esca, Irina Loghin și Florin Busuioc, Cabral și Adela Popescu, Horia Brenciu și Carmen Tănase, Cătălina Grama și Daniel Pavel, Adrian Nartea și Tania Popa sunt câteva dintre perechile care vor putea fi văzute în ipostaze unice în noaptea de Revelion.

Pe scenă vor mai urca: Andra, Irina Rimes, Smiley, Denis The Motans, Amalia Enache, CRBL, Theo Rose, Pindu, Anna Lesko, Emil Rengle, Lupii lui Calancea, Vlăduța Lupău, Diana Matei și taraful Cleante, Lidia Buble, Cosmin Stan, Rareș Năstase, Andreea Marinescu, Iulia Pârlea, Andrei Aradits, Alex Bogdan, Andra Marinescu, Mahala Răi Bandă și mulți-mulți alții. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni