• PRO TV
  • Cine este Andreea Drăgoi, înotătoarea româncă super sexy care face furori în SUA

Cine este Andreea Drăgoi, înotătoarea româncă super sexy care face furori în SUA

Cine este Andreea Drăgoi, înotătoarea româncă super sexy care face furori în SUA

A câștigat două concursuri de miss, pe rețelele de socializare are aproape 50.000 de urmăritori, iar admiratorii spun despre ea că este „următoarea Olivia Dunne”, fostă membră a echipei de gimnastică din America.

Andreea Drăgoi s-a născut în 2002, a copilărit în România și a absolvit Școala Internațională din București. În prezent, frumoasa româncă este la facultate, unde studiază kinetoterapia, managementul sportiv și psihologia.

Tânăra blondină s-a antrenat alături de David Popovici și a reușit să stabilească mai multe recorduri la concursurile de înot. Nu doar sportul este pasiunea sa, ci și modeling-ul. Andreea Drăgoi a câștigat nu unul, ci două concursuri de miss!

„De la vârsta de 6 ani, muncesc din greu pentru a-mi atinge toate obiectivele și pentru a-mi transforma toate visurile în realitate. Am fost un copil activ, cu multă energie, așa că mama m-a înscris la multe activități, lecții de înot, de modelling, de balet și dans.

După mulți ani de antrenamente grele, cu suișuri și coborâșuri, sunt recunoscătoare că nu am renunțat la înot. Asta m-a făcut omul de astăzi. O persoană puternică, ambițioasă, o femeie încrezătoare că poate depăși toate obstacolele pe care le întâlnește”, a spus Andreea Drăgoi, potrivt The Sun.

Sursă foto: Instagram

VEZI ȘI: Share în bucate cu Miss Wellington

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni