• PRO TV
  • Adelina Pestrițu, apariție fabuloasă în noaptea de revelion. A arătat ca o adevărată divă

Adelina Pestrițu, apariție fabuloasă în noaptea de revelion. A arătat ca o adevărată divă

Adelina Pestrițu, apariție fabuloasă în noaptea de revelion. A arătat ca o adevărată divă

Adelina Pestrițu a pășit în noul an… într-o pereche de încălțări Jimmy Choo și o superbă rochie cu paiete, care i-a pus silueta în valoare.

Influencerița a petrecut revelionul la un local de lux din Seychelles, impresionând cu ținuta aleasă. Aceasta a purtat la petrecerea dintre ani o rochie sexy, cu un umăr gol și șliț adânc și pantofi de designer. Cu părul prins într-un coc elegant, Adelina a bifat un look perfect, iar fanii i-au făcut o mulțime de complimente.

Vedeta a ales să petreacă sfârșitul de an în Seychelles, după ce, în prealabil, a fost cu familia în Finlanda, să îl întâlnească pe Moș Crăciun :)

“De la -22 la +30”, a scris Adelina Pestrițu pe Instagram, postând primele imagini din vacanța din Seychelles de anul acesta. Influencerița este însoțită de Virgil Șteblea și de fiica lor, Zenaida.

 Deși de abia a ajuns la destinație, Adelina a bifat deja o plimbare cu elicopterul și o sedință foto pe una dintre cele mai frumoase plaje din lume.

“Wow, superbă că întotdeauna”, i-au transmis admiratoarele, încântate de look-ul ei.

Adelina a legat vacanța din Laponia de cea din Seychelles. Este al doilea al consecutiv în care vedeta își duce fiica să îl întâlnească pe Moș Crăciun chiar la el acasă.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni