• PRO TV
  • Cine este Luana Radu, fosta polițistă arestată împreună cu frații Tate

Cine este Luana Radu, fosta polițistă arestată împreună cu frații Tate

Cine este Luana Radu, fosta polițistă arestată împreună cu frații Tate

Frații Tate au fost reținuți înainte de finalul anului 2022, pe 29 decembrie, pentru trafic de persoane și viol. Odată cu ei, „Îngerii lui Tate”, Luana Radu și Georgiana Naghel au rămas fără aripi, fiind și ele reținute în același dosar. Prima dintre cele două este o fostă polițistă care a demisionat în urmă cu 8 ani pentru a practica videochat. 

De-a lungul anilor, frații Tate au fost vizați de DIICOT pentru faptele pe care le-au comis, banii pe care i-au încasat și femeile alături de care s-au afișat. În luna aprilie a anului 2022, cei doi frați au fost reținuți preventiv pentru 24 de ore după ce în vila lor din Pipera a fost găsită o tânără cu cetăţenie americană. Ulterior, ei au fost urmăriți de polițiști, iar pe 29 decembrie au ajuns din nou în spatele gratiilor, de această dată pentru minim 30 de zile. 

Andrew și Tristan Tate, acuzați că au constituit un grup infracțional cu alte două persoane și că racolau tinere prin metoda lover boy, pentru a le obliga să practice videochat, dar și pentru viol, nu au ajuns de unii singuri în spatele gratiilor. Se pare că „Îngerii lui Tate”, Luana Radu și  Georgiana Naghel sunt suspecte pentru complicitate și au fost reținute în același dosar.

Cine este Luana Radu, fosta polițistă arestată împreună cu frații Tate

Luana Radu este o tânără în vârstă de 32 de ani, fostă angajată a unei secții de Poliție din Capitală. În urmă cu 8 ani ea a ales să demisioneze din funcția ocupată și a început să practice videochatul sub pseudonimul Ellie Dely. La scurt timp după ce l-a întâlnit pe Andrew Tate, Luana a devenit asistenta lui, fiind cea care l-a ajutat cu gestionarea afacerilor pe care milionarul le are în mediul online. 

Alături de Luana Radu a fost reținută și Georgiana Naghel, un fotomodel în vârstă de 28 de ani, supranumită și ea „Îngerul lui Tate”. Despre aceasta s-a scris că ar avea o relație cu Andrew Tate de aproximativ un an. 

Potrivit informațiilor oferite de Poliția Română, ambele tinere ar fi ajutat la constrângerea și sechestrarea a cel puțin șase femei, motiv pentru care sunt considerate suspecte în dosarul deschis împotriva fraților Tate.

„Aceste două femei sunt îngerii lui Tate. Sunt o parte importantă a infracțiunilor care au avut loc pentru că se asigurau că femeile sechestrate făceau ceea ce li se spunea. 

Frații Tate au avut beneficii financiare de pe urma acestor infracțiuni și la fel și aceste două femei. Ele duc o viață fantastică, care nu este în concordanță cu poziția lor financiară”, a declarat o sursă din cadrul poliției pentru publicația MailOnline.

VEZI ÎN GALERIA FOTO DE MAI JOS CELE MAI SEXY IMAGINI ALE LUANEI RADU

Sursă foto: Andrew Tate/Instagram, Tristan Tate/Instagram, Luana Radu/Instagram, Arhivă ProTV

VEZI ȘI VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni