• PRO TV
  • Paulina Porizkova, apariție topless pentru fanii ei virtuali: ‘Nu am nimic de ascuns’

Paulina Porizkova, apariție topless pentru fanii ei virtuali: ‘Nu am nimic de ascuns’

Paulina Porizkova, apariție topless pentru fanii ei virtuali: ‘Nu am nimic de ascuns’

Vemurile sale de glorie s-au dus, însă abia acum se simte confortabilă în pielea ei. Paulina Porizkova, care făcea furori la prezentările de modă din anii ’80 și ’90, a pășit în noul an fără haine, dar cu o încredere formidabilă că nu a făcut nimic greșit.

Paulina Porizkova are 57 de ani și nu contenește să-și surprindă fanii de pe rețelele sociale cu postările ieșite din comun. Fostul manechin de talie mondială a început anul 2023 cu o apariție-șoc, topless, pentru a aduce un omagiu corpului ei.

Anul Nou se deschide larg. Îl salut în pielea goală. Pentru că nu am nimic de ascuns.

În sfârșit mă simt confortabilă în propria mea piele. Nu am nevoie de armură când sunt deja înarmată cu experiențele mele și cu înțelepciunea pe care mi-au adus-o.

Toate lucrurile cu adevărat bune sunt înghesuite în acest corp și invizibile în exterior. Asta nu înseamnă că nu există.

Este ceea ce mă face să stau în picioare și mândră - chiar și atunci când sunt dezbracată”, a scris Porizkova pe Instagram.

Fotomodelul de 57 de ani nu și-a ascuns niciodată ridurile și nu a apelat la operații estetice, ci a militat mereu pentru păstrarea autenticității și naturaleții corpului.

Paulina Porizkova, poveste de viață incredibilă

Paulina Porizkova s-a născut în 1965, în fosta Cehoslovacie, iar părinții ei au fost doi disidenți anti-comuniști. După ce aceștia au fugit în Suedia, pentru a scăpa de regimul totalitar, tânăra Paulina a rămas în grija bunicii sale.

În 1973, în urma presiunii publice enorme, guvernul comunist a fost de acord cu reunirea familiei. Însă, armonia a durat puțin. Părinții ei au divorțat, după ce tatăl a avut o aventură extraconjugală. Plecat de acasă, bărbatul a refuzat să plătească pensie alimentară și a avut o relație rece cu fiica lui.

Mama viitoarei fotomodele s-a recăsătorit, de două ori, iar în 2010 s-a înrolat ca voluntar în Corpul de menținere a păcii în Uganda.

Cum a debutat în modeling Paulina Porizkova



Paulina Porizkova a intrat în atenția agentului de fotomodele John Casablancas pe când ea avea 15 ani. O prietenă care visa să devină make-up-artist i-a pictat fața și a trimis desenul mai multor agenții de modeling din Paris. Primul care a reacționat a fost John Casablancas, care a invitat-o în capitala Franței pentru a pune bazele unei cariere strălucite.

Într-o postare pe contul ei de Instagram, Paulina Porizkova a rememorat acel moment crucial din viața ei.

Ceea ce trebuia să fie doar un job de vară la Paris, în anul în care am împlinit cincisprezece ani, a devenit cariera vieții mele

Când trebuia să mă întorc la școală în septembrie, am făcut bilanțul și... mi-am dat seama că făcusem mai mulți bani într-o singură vară decât toate serviciile de babysitting, vânzarea de ziare și orele de muncă la băcănie pe care le făcusem vreodată la un loc. Așa că am rămas.

Nu am știut atunci că mi-am vândut copilăria și anii adolescenței”, a scris Paulina Porizkova, insistând că nu regret nimic.

Dezmoștenită de fostul soț



Fostul manechin are doi băieți din relația cu Ric Ocasek, solistul trupei The Cars. Cei doi au divorțat în 2017, iar în 2019 el a murit. Deși o dezmoștenise înainte de a muri, la pachet cu cei doi copii ai lor, Ric Ocasek nu a putut-o împiedica pe Paulina să obțină în instanță ceea ce i se cuvenea după divorț. 

Mi-au dat ceea ce era al meu conform legislației statului New York și am terminat”, spunea femeia în octombrie 2021, conform Vanity Fair.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni