• PRO TV
  • Ultimele cuvinte. Ce a spus Prințul Harry când a văzut trupul neînsuflețit al Reginei. ”I-am șoptit..”

Ultimele cuvinte. Ce a spus Prințul Harry când a văzut trupul neînsuflețit al Reginei. ”I-am șoptit..”

Ultimele cuvinte. Ce a spus Prințul Harry când a văzut trupul neînsuflețit al Reginei. ”I-am șoptit..”

Prințul Harry a dezvăluit recent care au fost ultimele cuvinte pe care i le-a spus iubitei sale bunici, Regina, când a ajuns la căpătâiul ei, în Balmoral, la doar câteva ore după ce aceasta murise.

În autobiografia sa, ”Spare”, Ducele de Sussex a mărturisit că s-a apropriat de trupul neînsuflețit al Reginei și i-a șoptit: ”Sper că vei fi fericită și că te vei reîntâlni cu bunicul”, referindu-se la Prințul Philip, care a trecut și el în neființă în aprilie 2021.

Pe 8 septembrie 2022, după ce Palatul Buckingham a anunțat că regina Elisabeta a II-a este grav bolnavă, Harry s-a îndreptat cât a putut de repede spre Scoția. Din păcate, nu a mai prins-o în viață.

Într-un pasaj emoționant al cărții, Harry descrie că a aflat de moartea Reginei de pe site-ul BBC. Când a ajuns la Balmoral, a fost întâmpinat de Prințesa Anne, care l-a dus în camera de sus, acolo unde zăcea răposata regină.

”M-am apropiat și am văzut-o. Am rămas nemișcat, privind-o îndelung pentru ceva vreme. I-am șoptit că sper că e fericită și că e cu bunicul acum. I-am spus că o admir pentru faptul că și-a îndeplinit sarcinile până la final”.

Cartea ”Spare” semnată de Prințul Harry trebuia să fie lansată pe 10 ianuarie, de editura Penguin Random House. Cu toate acestea, o gafă de proporții a avut loc și, ieri, mai multe exemplare ale cărții au fost puse la vânzare în Spania.

 Află care sunt previziunile “Noului Nostradamus” pentru anul 2023!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni