• PRO TV
  • Mădălina Crețan vorbește despre visele în care apare NOSFE: „Mă agăț de aceste lucruri”

Mădălina Crețan vorbește despre visele în care apare NOSFE: „Mă agăț de aceste lucruri”

Mădălina Crețan vorbește despre visele în care apare NOSFE: „Mă agăț de aceste lucruri”

NOSFE s-a stins din viață în luna octombrie a anului 2022, după ce a susținut un concert alături de trupa Șatra B.E.N.Z. Decesul acestuia a luat prin surprindere pe toată lumea, familia lui fiind cea mai afectată. Artistul a lăsat în urmă o soție îndurerată și un copil care va crește fără tată. 

Decesul lui NOSFE a luat prin surprindere pe toată lumea. Industria muzicală românească a purtat mult timp doliu pentru regretatul artist, iar membrii trupei Șatra B.E.N.Z. încă îi aduc omagii colegului lor. De departe, cea mai afectată persoană este Mădălina Crețan, femeia alături de care NOSFE și-a construit o familie extrem de frumoasă. 

Acum, la câteva luni de la moartea artistului, Mădălina Crețan a vorbit deschis despre visele în care NOSFE apare. Se pare că acesta nu comunică niciodată cu ea în somn, soția visându-l doar alături de prietenii săi apropiați:
 

„Chiar vorbeam, râdeam cu o prietenă de-ale mele că în momentul de faţă ea îl visează încercând să comunice cu mine, la ea se duce în vis să-i transmită lucruri pentru mine, eu îl visez vis a vis de prietenii lui și de alți oameni, dar nu de mine.

Spre exemplu, l-am visat într-una din seri spunându-i lui Luca că îl iubește, Luca e producătorul de la Şatra Benz. Într-o altă seară l-am visat că a fost cu unul dintre DJ şi prietenii lui, într-un moment în care a pus muzică, dar nimic legat de noi.

Recunosc că în momentul de față mă agăț de aceste lucruri foarte mult”, a declarat Mădălina Crețan.

Pentru a face față perioadei dificile și șocului sentimental pe care l-a trăit în momentul în care soțul ei s-a stins din viață, Mădălina Crețan a apelat la un terapeut: 

„În ultimul timp merg la terapie, nu pot să gestionez singură această situaţie, şi chiar Radu, psihologul, a constatat că sunt mult mai sensibilă decât se aştepta, dar da, ascest lucru era un lucru pe care îl ştia şi îl văzuse Darius şi poate mama, dar aşa funcţionez eu”, a mărturisit soția lui Nosfe.

Sursă foto: Mădălina Crețan/Instagram, NOSFE/Instagram, Arhivă ProTV

VEZI ȘI VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni