• PRO TV
  • O fetiță cu păr lung și mătăsos stârnește admirația tuturor. Care este remediul minune pentru podoaba capilară

O fetiță cu păr lung și mătăsos stârnește admirația tuturor. Care este remediul minune pentru podoaba capilară

O fetiță cu păr lung și mătăsos stârnește admirația tuturor. Care este remediul minune pentru podoaba capilară

Cristina are doar 5 ani, dar se poate mândri cu un păr lung și mătăsos, ca de prințesă. Datorită podoabei capilare, colegii și prietenii o numesc micuța Rapunzel. Mama ei a dezvăluit secretul pe pagina de socializare. 

Un video în care Cristina își etalează părul strălucitor a stârnit admirația a mii de oameni, iar mulți au întrebat în comentarii despre remediul minune pe care îl folosește. 

Mama fetiței a dezvăluit că îi face regulat măști de păr cu henna incoloră sau neutră. La 5 ani, fetița are o lungime a părului de 70 cm.

Remediul banal este o pudră verde, care se extrage din planta Cassia Obovata (sau Senna Obovata) și poate fi găsită în multe magazine naturiste. Aceasta tratează scalpul și părul fără însă să îl coloreze.

@elena_rapunzellka #ляКакая ♬ Ля какая - Olya Shelby

În timp ce mulți urmăritori au lăudat-o pe mămică pentru grija față de podoaba capilară a fiicei, alții însă au presupus că femeia doar încearcă să atragă atenția și că, în realitate, ar folosi tratamente cu keratină. 

„Aș vrea să-i atrag atenția cititoarei că tratamentele cu keratină trebuie să fie evitate de copii, de femeile însărcinate sau de cele care alăptează. Unii oameni mă sperie, sincer. Cum aș fi putut să-i fac asta copilului meu”, a scris femeia pe Instagram. 

Henna se folosește ca mască de păr pentru întărirea firului de păr, conferă luciu și volum și are proprietăți antimicrobiene și antifungice pentru scalp. 

Mască de păr cu henna incoloră

Peste 50-100 g pulbere (în funcție de lungimea părului) se toartă apă fierbinte până la obținerea unei paste omogene de consistența smântânii. Se aplică pe părul proaspăt spălat și uscat, apoi se acoperă cu casca de duș. Se lasă să acționeze, în medie 30 – 60 de minute, însă se poate lăsa până la câteva ore. După acest interval se clătește foarte bine cu apă, fără șampon. Sursă foto/video: Instagram- longhairrussia


Vezi și: Prima confruntare SURVIVOR România 2023 – din 9 ianuarie, de la 20:30, la PRO TV și pe VOYO!
 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni