• PRO TV
  • Cine este Abigail Tyson, femeia cu care Tristan Tate are o fetiță

Cine este Abigail Tyson, femeia cu care Tristan Tate are o fetiță

Cine este Abigail Tyson, femeia cu care Tristan Tate are o fetiță

Tristan Tate a făcut o afirmație cel puțin interesantă în timpul audierilor de marți, 10 ianuarie. Se pare că are un copil cu Abigail Tyson, un model OnlyFans de succes care a mai apărut în presa din România în urmă cu aproape cinci ani.

Marți, 10 ianuarie, judecătorii de la Curtea de Apel București au decis ca cei doi frați milionari britanici să rămână în continuare în arest. În timpul audierilor, care au durat aproximativ șase ore, fostul Biancăi Drăgușanu a contestat arestarea preventivă pe motiv că este tată și că își dorește să petreacă timpul alături de copilul său.

Conform cancan.ro, femeia care i-a dăruit o fetiță lui Tristan Tate este nimeni alta decât Abigail Tyson, un model foarte cunoscut în industria OnlyFans, care publică des conținut pornografic pe conturile sale.

Frații Tate au predat firma de videochat Georgianei Naghel care, la rândul său, a vândut-o către o firmă condusă de Abigail Tyson, potrivit sursei citate mai sus.

Femeia de 31 de ani se pozează în ipostaze luxoase atât în Dubai, cât și în București, unde a fost văzută la brațul lui Tristan Tate de mai multe ori. Abigail Tyson publică și fotografii cu fetița lui Tate, dar de când a ajuns în vizorul autorităților și-a setat profilul de Instagram pe privat.

Sursă foto: Instagram

VEZI ȘI: Share în bucate cu Miss Wellington

Marți, în fața instanței, fostul Biancăi Drăgușanu a invocat motivul că trebuie să aibă grijă de copilul său și că vrea să fie eliberat. Din păcate pentru milionar, magistrații au decis contrariul, iar frații Tate s-au întors în arest.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni