• PRO TV
  • O polițistă a fost concediată după ce a întreținut relații sexuale cu mai mulți ofițeri

O polițistă a fost concediată după ce a întreținut relații sexuale cu mai mulți ofițeri

O polițistă a fost concediată după ce a întreținut relații sexuale cu mai mulți ofițeri

Meagan Hall, o polițistă din Tennessee, a ajuns pe primele pagini ale ziarelor din SUA după ce a întreținut relații sexuale cu mai mulți colegi de secție. Clipurile video și imaginile cu cei implicați în scandal au ajuns pe rețelele de socializare, urmând ca toți să fie suspendați din funcție.

În urma unei anchete interne, efectuate luna trecută, s-a descoperit că Meagan Hall și alți patru ofițeri, mai exact sergentul Lewis Powell, ofițerul Juan Lugo, sergentul Ty McGowan și detectivul Seneca Shields, ar fi întreținut relații sexuale la locul de muncă. Imaginile cu caracter explicit au apărut, mai apoi, pe Twitter și Reddit, strârnind un val de reacții atât în interiorul departamentului de poliție, cât și în mediul online.

Toți cinci au fost concediați pe baza dovezilor și anchetelor.

Meagan Hall a negat inițial totul

Potrivit anchetei, Meagan Hall a întreținut relații sexuale cu ofițerii Powell și Shields în timp ce era de serviciu în secția de poliție, dar și în sala de sport a instituției.

Tânăra polițistă nu s-a oprit, însă, aici. S-a descoperit că aceasta s-ar fi întâlnit și cu un alt ofițer, pe nume Magliocco, dar și cu soția acestuia. Conform anchetatorilor,  acțiunile ar fi avut loc în camere de hotel, case ale altor ofițeri și chiar pe o barcă.

Meagan a negat inițial relațiile sexuale, dar pe baza dovezilor care veneau rând pe rând a fost nevoită să mărturisească totul. 

De asemenea, polițista și „partenerii” săi au făcut schimb de texte pornografice și imagini explicite, potrivit vizaca.com

Sursă foto: pkbnews.com / vizaca.com

VEZI ȘI:  Share în bucate cu Miss WellingtonGallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni