• PRO TV
  • Antonia într-o ipostază incendiară la duș. Reacția fanilor: „Fă-mă Doamne halat!”

Antonia într-o ipostază incendiară la duș. Reacția fanilor: „Fă-mă Doamne halat!”

Antonia într-o ipostază incendiară la duș. Reacția fanilor: „Fă-mă Doamne halat!”

Se numără printre cele mai frumoase artiste din România, iar ipostazele în care apare în ținute sumare sunt apreciate cu zeci de mii de like-uri pe rețelele sociale. Antonia nu încetează să-și surprindă fanii. Recent, a pozat la duș pentru un pictorial incendiar. 

Antonia apare doar în lenjerie intimă, etalându-și corpul sculptat. Cântăreața are un bronz perfect, după zilele de vacanță petrecute în Maldive. 

Reacțiile de admirație ale fanilor nu au întârziat să apară. Mulți s-au arătat destul de creativi și s-au întrecut în comentarii : „Fă-mă Doamne halat!”, „Mi-au picat plombele când te-am văzut”, „Dacă Shakira este un Ferrari, ești un Bugatti”; „Ești fermecătoare”, „Baby, ești bombă sexy”, „Mai vrem poze de genul”. 




Antonia se poate mândri cu o siluetă impecabilă. Artista se menține în formă printr-o dietă echilibrată și antrenamente regulate la sală. Într-un interviu, artista a menționat că nu are alte intervenții estetice, în afară de implantul mamar, pe care l-a făcut după cea de-a treia naștere. Antonia a mai spus că a adoptat pasiunea pentru fitness de la Alex Velea. La rândul lui, partenerul ei de viață a mărturisit că Antonia este foarte ambițioasă cât vine vorba de transformarea corpului prin sport. 

„Ea e un pic mai norocoasă decât mine, are un metabolism care are arderile mai intense. Ea poate să mănânce dulciuri fără să se îngrașe, iar la mine nu e posibil. Antonia e sportivă, e partenera mea de antrenament

„Mă consider norocoasă și din acest punct de vedere, cu fitness-ul. Alex mă motivează foarte mult”, a spus Antonia. 

Sursă foto: Instagram/ Antonia 

Vezi și: Alex Velea, detalii picante din relația cu Antonia


 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni