• PRO TV
  • Ana Maria Mărgean a uluit publicul și juriul „America's Got Talent: All Stars”. Momentul ei este senzațional

Ana Maria Mărgean a uluit publicul și juriul „America's Got Talent: All Stars”. Momentul ei este senzațional

Ana Maria Mărgean a uluit publicul și juriul „America's Got Talent: All Stars”. Momentul ei este senzațional

Ana Maria Mărgean, câștigătoarea sezonului 11 ”Românii au talent”, a ajuns pe scena show-ului „America's Got Talent: All Stars”, acolo unde își etalează talentul câștigătorii râvnitului trofeu din țările în care este difuzată emisiunea.

Dacă săptămâna trecută, România a fost reprezentată de Marius Mabda, acum a venit rândul Anei Maria Mărgean să cucerească scena americană. La doar 13 ani, i-a lăsat fără cuvinte pe cei din sală, dar și din juriu, momentul ei fiind postat pe Facebook drept sneak peek, fiind considerat unul dintrel cele mai tari din show-ul care va fi difuzat mâine pe NBC.

Povestea ei, despre cum a devenit ventriloc în pandemie, a fost spusă chiar în cuvintele ei, Ana vorbind fluent limba engleză. 

Juriul de la „America's Got Talent: All Stars”, format din Howie Mandel, Simon Cowell și Heidi Klum, a fost de-a dreptul uluit de performanța lui Anei.  ”Nu e de mirare că ai câștigat! Ești superbă”

În doar 2 ore, video-ul cu Ana Maria Mărgean la „America's Got Talent: All Stars” a strâns 8.000 de like-uri și aproape 200.000 de vizualizări, iar comentariile sunt pline de admirație. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni