• PRO TV
  • Marc Anthony, nuntă ca-n povești cu iubita tinerică! Fosta Miss Univers Paraguay a îmbrăcat o rochie splendidă

Marc Anthony, nuntă ca-n povești cu iubita tinerică! Fosta Miss Univers Paraguay a îmbrăcat o rochie splendidă

Marc Anthony, nuntă ca-n povești cu iubita tinerică! Fosta Miss Univers Paraguay a îmbrăcat o rochie splendidă

A patra oară e cu noroc! Marc Anthony (54 de ani) s-a însurat în weekend cu Nadia Ferreira, fostă Miss Univers Paraguay. David Beckham, Salma Hayek, Maluma și Lin Manuel Miranda s-au numărat printre invitații de la ceremonia fastuoasă, care a avut loc la Muzeul de Artă Perez, din Miami.

Superba brunetă s-a clasat pe locul al doilea la concursul Miss Univers 2021 și este cu 31 de ani mai tânără decât artistul. 

Latin lover-ul s-a logodit cu “regina frumuseții” în martie 2022, la doar câteva luni după ce s-au cunoscut. 

Paparazzii au reușit să surprindă câteva imagini de la evenimentul din Miami. Mireasa a îmbrăcat o rochie splendidă și a atras toate privirile în jur.

Nadia a purtat o rochie albă din dantelă, creată de Galia Lahav. Mireasa și-a prins părul și a optat pentru un voal simplu, iar buchetul a fost format din orhidee albe. (Mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos)

Marc Anthony a arătat elegant într-un costum Christian Dior, scrie Page Six.

David Beckham și magnatul mexican de afaceri Carlos Slim, care a fost cândva cel mai bogat om din lume, au fost cavalerii de onoare ai lui Marc Anthony.

Domnișoara de onoare a miresei a fost nora lui Slim, Maria Elena Torruco, care este căsătorită cu Carlos Slim Domit. Nu se știe dacă Jennifer Lopez, cea care i-a dăruit gemeni lui Marc Anthony, a fost prezentă la nuntă.

Muzicianul a fost căsătorit anterior cu Dayanara Torres (2000 - 2004), Jennifer Lopez (2004-2014) și Shannon De Lima (2014-2017).

Starul latino este tatăl a șase copii. Pe lângă gemenii pe care îi are cu Jennifer Lopez, Marc Anthony mai are doi copii cu prima soție, Dayanara Torres, dar și o fiică și un fiu cu o fostă iubită, Debbie Rosado.

Fotografii: Getty Images

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni