• PRO TV
  • A murit Lisa Loring, prima actriță care a interpretat-o pe Wednesday în „Familia Addams”

A murit Lisa Loring, prima actriță care a interpretat-o pe Wednesday în „Familia Addams”

A murit Lisa Loring, prima actriță care a interpretat-o pe Wednesday în „Familia Addams”

Lisa Loring, prima actriță care a interpretat-o pe Wednesday în serialul original „Familia Addams” a murit la 64 de ani. Aceasta s-a stins din viață pe patul de spital, iar cea care a confirmat tragica veste este chiar fiica sa, Vanessa Foumberg.

Lisa Loring a fost una dintre cele mai apreciate actrițe de talie internațională. Aceasta a jucat-o pentru prima dată pe Wednesday în serialul „Familia Addams”, rol care a consacrat-o. Vedeta avea 64 de ani și s-a stins din viață în urma unui accident vascular cerebral.

Lisa Loring la spital atunci când și-a dat ultima suflare, înconjurată de familie și prieteni. Una dintre apropiatele acesteia, scriitoarea Laurie Jacobson, a declarat că actrița „a suferit un accident vascular cerebral masiv cauzat de fumat și de hipertensiune arterială”.

Potrivit presei internaționale, Lisa avea probleme de sănătate, iar în ultimele trei zile fusese conectată la aparate pentru a rămâne în viață. Din păcate, doctorii au concluzionat că starea de sănătate a actriței nu se va îmbunătăți, motiv pentru care familia vedetei a fost de acord să fie deconectată de la acestea.


Actrița a jucat-o pe Wednesday Addams, fiind prima interpetare din istorie, la vârsta de doar cinci ani. Serialul „Familia Addams” a fost difuzat între anii 1964 și 1966.

Sursă foto: Getty

VEZI ȘI VIDEO


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni