• PRO TV
  • Cel mai urât câine din Marea Britanie e un metis de 5 ani pe nume Peggy. „E adorabil”

Cel mai urât câine din Marea Britanie e un metis de 5 ani pe nume Peggy. „E adorabil”

Cel mai urât câine din Marea Britanie e un metis de 5 ani pe nume Peggy. „E adorabil”

Britanicii au căutat cel mai urât câine din țară și l-au găsit. E, de fapt, o cățelușă, o cheamă Peggy și are 5 ani. Stăpâna ei e mândră de atenția de care se bucură animalul, iar internauții cred că frumusețea fizică e relativă.

Peggy a fost încoronată „cel mai urât câine din Marea Britanie” și a primit o diplomă și șampanie. Dacă ar știi ce reprezintă acest titlu, ar lătra toată ziua a dezaprobare.

Imediat după anunțul făcut de jurații de la ParrotPrint.com, internauții au comentat intens pe rețelele sociale. 

Ce vorbești? E o fumusețe”; „Pariez că este cel mai frumos câine, la interior, fie-i inima binecuvântată! Aș iubi-o”; „Toți câinii sunt frumoși” – au fost doar câteva dintre comentariile internauților. Și cine-i poate contrazice?

Peggy este un metis din rasa Mops și altă rasă cu origini chineze – Câinele chinezesc cu creastă - și a fost adorată de public imediat ce a fost inclusă în acest concurs, în 2022.

Stăpâna ei, Holly Middleton, a sărbătorit momentul printr-o postare pe Instagram care a înduioșat audiența.

Am câștigat!! Este oficial, sunt cel mai urât câine din Marea Britanie. Mama este atât de mândră și spune că sunt frumoasă, indiferent ce spune titlul”, a scris femeia, ca și când cuvintele ar fi venit de la Peggy.


Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO  de mai jos!

Peggy a intrat în inima stăpânei ei încâ de la prima întâlnire. Femeia a dezvăluit că nu a căutat să dețină un câine cu aspect ciudat, chiar dacă atunci, ca și acum, limba lui Peggy atârna de un cot pe-afară.

Sper că îi încurajează pe oameni să treacă cu vederea micile ciudățenii ale acelor câini uitați pe raft”, a spus Holly pentru The Mirror.

Fotografii: @chug_life_x

Vezi și VIDEO:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni