• PRO TV
  • A fost una din cele mai frumoase femei din lume, dar după ultimele intervenții e de nerecunoscut. Cum au surprins-o paparazzii

A fost una din cele mai frumoase femei din lume, dar după ultimele intervenții e de nerecunoscut. Cum au surprins-o paparazzii

A fost una din cele mai frumoase femei din lume, dar după ultimele intervenții e de nerecunoscut. Cum au surprins-o paparazzii

Blondă, ochi albaștri, chip de păpușă și o siluetă de fotomodel – Denise Richards a fost una dintre marile frumusti de la Hollywood… și este încă, doar că, după cea mai recentă intervenție estetică, chipul actriței arată deformat și nenatural.

Din dorința de a tine pasul cu noul trend de la Hollywood  - și anume că la 50 de ani trebuie să arați ca la 30, tot mai multe vedete apelează la diverse proceduri estetice, nu toate reușite. Denise Richards a fost surprinsă de paparazzii cu buzele deformate și cu o înfățișare obosită.  

Sursa foto: PROFIMEDIA

La 51 de ani, Denise Richards și-a deschis cont pe platforma pentru adulți Only Fans și are deja o fană înfocată în Tori Spelling. Interpreta Donnei din serialul “Beverly Hills” a mărturisit că a devenit dependentă de profilul lui Denise și că în două zile a “spart” 400 de dolari.  Tori a mărturisit că și-a făcut cont cu un nume fals, ca să o “spioneze” pe Denise, cu care e prietenă de ani de zile.

Denise Richards și-a deschis contul la scurt timp după fiica ei, Sami, și-a făcut unul, la numai 18 ani. Atunci tatăl fetei, celebrul Charlie Sheen, a protestat public față de acest lucru. 

 

“Asta nu s-a întâmplat sub acoperișul meu. Are 18 ani acum și locuiește împreună cu mama ei. Nu sunt de acord cu asta, dar cum nu am cum să o împiedic, am rugat-o să fie decentă, creativă și să nu își sacrifice integritatea”, a spus atunci Charlie Sheen.

Mama ei, Denise Richards, și-a spus și ea părerea: “Sami are 18 ani, iar decizia ei nu are legătură cu casa în care locuiește. Tot ce pot face că părinte este să o ghidez și să am încredere în judecata ei, dar ea face propriile alegeri.”

Denise Richards era însărcinată cu cel de-al doilea copil al lui Charlie Sheen când și-a dat seama că nu mai poate tolera stilul de viață haotic al soțului său. Denise și-a dat seama că Sheen, cunoscut pentru aventurile sale extraconjugale și pentru pasiunea pentru alcool și petreceri, nu poate să își îndeplinească așa cum trebuie îndatoririle de tată.

Sheen și Richards s-au căsătorit în 2002, după ce au jucat împreună în "Good Advice" și "Scary Movie 3". Au împreună doua fiice, Sam, născută în 2004, și Lola, născută în 2005.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni