• PRO TV
  • Denise Richards, dezvăluiri scandaloase. Cu cine și-a înșelat, mai multe luni, soțul

Denise Richards, dezvăluiri scandaloase. Cu cine și-a înșelat, mai multe luni, soțul

Denise Richards, dezvăluiri scandaloase. Cu cine și-a înșelat, mai multe luni, soțul

Denise Richards, fosta soție a lui Charlie Sheen, este în prezent protagonista reality show-ului ”Real Housewives of Beverly Hills”.

În trailerul pentru noul sezon al acestui show, este dezvăluită relația amoroasă a lui Denise Richards cu altă femeie, Brandi Glanville, care apare, de asemenea, în această producție. 

Citește și: Multi spun despre ea ca e cea mai sexy "fata Bond". Cum arata Denise Richards la 17 ani de la premiera The World Is Not Enough

Conform Dailymail, Denise și Brandi au avut parte de o relație pasională care a durat mai multe luni, iar acum toate detalii vor fi expuse în noul sezon.

Mama a trei copii, Denise Richards este căsătorită cu Aaron Phypers. Aceasta a izbucnit în plâns la tv, admițând că se teme că această dezvăluire îi va distruge familia. 

Denise și Brandi au început relația ilicită la începutul anului 2019. Denise i-a spus lui Brandi că ea și soțul ei, Aaron, se bucură de o căsnicie deschisă. Nu a fost cazul, iar surse din apropierea actriței au declarat pentru DailyMail: ”Brandi este supărată pentru că Denise a mințit-o”.

Foto: Profimediaimages.ro

Gallery

Share

Videoclipuri cu știri

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni