• PRO TV
  • Un bărbat din Singapore a dat în judecată o femeie pentru că a refuzat să-i devină iubită. Suma colosală cerută de acesta

Un bărbat din Singapore a dat în judecată o femeie pentru că a refuzat să-i devină iubită. Suma colosală cerută de acesta

Un bărbat din Singapore a dat în judecată o femeie pentru că a refuzat să-i devină iubită. Suma colosală cerută de acesta

Un bărbat din Singapore a dat în judecată o femeie pentru 1,9 milioane de lire sterline, pe motivul că i-a refuzat avansurile romantice, spunandu-i că îl vede doar ca pe un prieten.

K Kawshigan, un director la o companie de drone, a demarat un proces împotriva unei femei pe nume Nora Tan Shu Mei, susținând că a suferit o traumă când aceasta i-a refuzat avansurile romantice.

Potrivit Metro, Nora Tan l-a dat, la rândul ei, în judecată pe Kawshigan, pentru a-și recupera costurile suferite după ce și-a securizat locuința. Aceasta a susținut că hărțuirea domnului Kawshigan este atât de intensă încât a fost nevoită să cumpere un sistem de alarmă cu sirenă și o sonerie video inteligentă pentru a se proteja.

Dar dl Kawshigan a declarat că denigrarea sa i-a afectat "reputația stelară" și sănătatea sa mintală în așa măsură încât a pierdut cel puțin cinci parteneriate de afaceri.

Procesul său, în care solicită trei milioane de dolari singaporezi, include 1,2 milioane de dolari singaporezi (aproximativ 750.000 de lire sterline) pentru pierderea de potențiale investiții, contracte și plăți din cauza reducerii rețelei sale de contacte și 170.000 de dolari singaporezi (105.000 de lire sterline) pentru reducerea capacității sale de câștig.

Aceasta este cea de-a doua încercare a sa de a o da în judecată pe doamna Tan - a încercat separat să obțină despăgubiri de 22.000 de dolari americani (aproximativ 13.700 de lire sterline), susținând că aceasta a încălcat un acord de îmbunătățire a relației lor.

Cu toate acestea, acel proces a fost respins de instanță, un grefier adjunct afirmând că instanța nu va juca un rol într-o "încercare calculată de a forța angajamentul" din partea doamnei Tan.

Sursă foto: Metro

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni