• PRO TV
  • EXCLUSIV Lorena Vișan, influencerul cu un milion de urmăritori pe TikTok, totul despre succesul în online

EXCLUSIV Lorena Vișan, influencerul cu un milion de urmăritori pe TikTok, totul despre succesul în online

EXCLUSIV Lorena Vișan, influencerul cu un milion de urmăritori pe TikTok, totul despre succesul în online

Lorena Vișan este tânăra cu un milion de urmăritori pe TikTok care a reușit să devină idolul unei noi generații. Aceasta postează zilnic videoclipuri în care discută cu fanii ei, dansează pe diferite melodii virale și oferă sfaturi celor care își doresc să primească o vorbă bună din partea ei. Recent, vedeta de pe TikTok ne-a oferit un interviu exclusiv în cadrul căruia a vorbit despre succesul din online!

 

1.           Tocmai ce ai reușit să atingi o cifră impresionantă – 1 milion de followers pe Tik Tok. Ce ai simțit când ai văzut că ai atins această bornă?

Eram pregătită pentru ei, știam că vor veni, dar atunci când s-a întâmplat tot a fost un moment în care nu aveam o putere prea mare de reacție. E un sentiment foarte frumos. Ireal de frumos și imposibil de descris prin cuvinte. Pot spune că este un vis devenit realitate.

2.           Ai postat în seara respectivă o serie de poze cu mama ta. De ce ai simțit să fie aceasta prima ta postare de celebrare?

Mama pentru mine a fost atât părinte, cât și soră și cea mai bună prietenă. Este cea mai mare susținătoare a mea. Este cea care m-a încurajat de fiecare dată și care a fost lângă mine atât în momentele grele, cât și în momentele frumoase.

3.           Cât de mult timp investești în crearea de content pe zi sau pe săptămână?

24/7 este răspunsul care mă definește. Pentru a crea content sunt mai mulți pași, nu înseamnă doar filmatul în sine. Înseamnă ore sau zile de research, înseamnă ore de editare și montare a clipurilor. Este o continuă muncă, dar dacă o faci din pasiune este plăcut.

4.           Cum îți găsești inspirația pentru ceea ce postezi? Trend-uri sau mai bine conținut original?

Inspirația o găsesc atât în trend-uri, cât și în viața mea și tot ceea ce mă înconjoară. Eu postez atât clipuri în care le arăt oamenilor din comunitate viața mea, cât și clipuri pe piese care sunt trend în momentul respectiv, dar adaug un touch personal și anume experiențele mele.

5.           Cât de mult contează pentru tine părerea oamenilor care te urmăresc? Te influențează în activitatea ta?

Sunt recunoscătoare că de la început până în prezent am avut întotdeauna oameni în comunitate care m-au apreciat și m-au încurajat. Mi-am dorit mereu să am oameni lângă mine de la care am ce să învăț sau să creștem împreună. Asta s-a și întâmplat în comunitatea mea. Eu am crescut alături de ei și ei alături de mine. Părerea lor despre contentul meu întotdeauna a contat (fie că e pozitivă, fie că e negativă), deoarece mereu am vrut să le dau un content frumos, amuzant, pozitiv și educativ.6.           Ce borne ți-ai mai stabilit pentru perioada următoare în online?

Pentru mine nu sunt cifre, ci sunt oameni. Mereu îmi imaginez un milion de oameni în fața mea și îmi dau seama cât sunt de norocoasă. Îmi doresc ca acești oameni să rămână lângă mine și împreună să strângem o comunitate mai mare și mai puternică.

7.           Ai creat vreodată conținut și ai simțit că oamenii nu l-au apreciat așa cum tu te așteptai?

E normal. Se întâmplă să existe momente în care postezi un clip sau o poză care ție îți place foarte mult și să nu ajungă la un număr mare de oameni. Vorbim despre aplicații aici, iar aceste aplicații își schimbă algoritmul periodic.

După părerea mea, asta îți demonstrează dacă îți place cu adevărat munca în mediul online, pentru că poți să ai zile să faci multe vizualizări și zile în care să nu faci. E normal. Dar dacă îți place, nu te lași doborât de acest lucru și continui.

8.           Ce mesaj le transmiți celor care te urmăresc?

Să creadă mereu în puterilor lor. Să facă mereu ceea ce le place. Să nu se lase influențati de părerile negative ale oamenilor și niciodată să nu renunțe!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni