• PRO TV
  • ASIA, concert aniversar fără Irina Nicolae. Cum a reacționat cofondatoarea trupei după ce a fost ignorată

ASIA, concert aniversar fără Irina Nicolae. Cum a reacționat cofondatoarea trupei după ce a fost ignorată

ASIA, concert aniversar fără Irina Nicolae. Cum a reacționat cofondatoarea trupei după ce a fost ignorată

Trupa A.S.I.A. va susține un nou concert, aniversar, la 6 martie 2023, pentru a sărbători 25 de ani de carieră muzicală. La eveniment nu a fost invitată și Irina Nicolae, una dintre cele patru cântărețe care au fondat trupa în 1999. Cum a reacționat artista la aflarea veștii.

A.S.I.A. va cânta din nou în formulă de patru, însă fără Irina Nicolae, care a activat în trupă în perioada 1999-2005. Cântăreața, care s-a stabilit la Budapesta împreună cu soțul ei, Marius Vizer, a aflat de pe rețelele sociale că fetele au concert la Sala Palatului din București.

Compozitorul Adrian Ordean, cel care a contribuit decisiv la crearea grupului A.S.I.A., a explicat pentru Playtech de ce Irina Nicolae nu face parte din distribuție.

Irina nu poate veni în țară. Locuiește și trăiește de ani buni în străinătate. Ăsta e motivul pentru care nu ia parte la concert. Vremurile s-au schimbat, ele au devenit femei măritate, unele au și copil. Acesta este și cazul Irinei, după cum se știe. Și, atunci când am avut ideea unui nou concert marca A.S.I.A, toate astea implică și repetiții foarte serioase, pe termen lung. Irina ne-a anunțat cu regret că nu poate veni o perioadă atât de lungă, alături de un copil mic”, a spus muzicianul pentru sursa citată.

Irina Nicolae neagă că a fost contactată de Ordean și se declară dezamăgită de faptul că a fost lăsată pe dinafară.

Nimeni nu mi-a spus de vreun concert aniversar, am aflat deschizând pe Instagram un afiș. Mi se pare degradant și înjositor. Este dezamăgitor, mai ales după o carieră frumoasă și niște relații extraordinare, căci n-am plecat cu discuții”, a reacționat Irina Nicolae.

Irina Nicolae, asaltată de admiratori

La scurt timp după ce a infirmat declarațiile lui Ordean, Irina Nicolae și-a anunțat fanii că și-a cumpărat bilet la concertul A.S.I.A. din 6 martie și că va fi în sală. 

Vin, fetelor, la reuniune! Mi-am cumpărat bilet!!! Sunt în primul rând, lângă oamenii care m-au ajutat să am 25 de ani de carieră, PUBLICUL. Mulțumesc și mă înclin în fața lor!”, a scris Irina pe Instagram.

Tot acolo, admiratorii au comentat intens anunțul făcut de artistă. Cei mai mulți sunt de părere că nu merita să fie tratată astfel.

Din păcate, nu am fost invitată să îmi onorez publicul și cei 25 de ani de carieră! Dar voi fi cu voi, publicul în fața căruia mă înclin. Dureros, dar din păcate asta este realitatea și adevărul. Și eu vreau ca oamenii cărora le datorez acești 25 de ani de carieră, eforturile și visele mele împlinite să știe adevărul pentru care nu îi pot recompensa pentru dragostea și loialitatea lor! Vă iubesc și voi rămâne întotdeauna acolo unde îmi este locul, în inima voastră”, a scris Irina Nicolae.

Cine face parte din trupa A.S.I.A. azi

Trupa A.S.I.A. a activat din 1999 până în 2006 și a avut în componență mai multe artiste. Irina Nicolae s-a retras din trupă în 2005, iar în locul ei a venit Iana Rodica Novac, care va fi la concertul din 6 martie. Azi, în trupă mai sunt Sorana Darclee Mohamad (în trupă de la înființare), Anca Neacșu, Iana Novac și Anemona Niculescu.

Fetele au mai cântat în această formulă în octombrie 2022, la Sala Palatului, la evenimentul aniversar al Ianei Novac.

Fotografii: Arhivă/Agerpres

Vezi și VIDEO:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni