• PRO TV
  • Leonardo DiCaprio, luat peste picior de internauți după ce s-a zvonit că are o relație cu o tânără de 19 ani

Leonardo DiCaprio, luat peste picior de internauți după ce s-a zvonit că are o relație cu o tânără de 19 ani

Leonardo DiCaprio, luat peste picior de internauți după ce s-a zvonit că are o relație cu o tânără de 19 ani

Internetul a luat foc după ce au apărut zvonuri potrivit cărora Leonardo DiCaprio ar avea o iubită de 19 ani. Informația a apărut după ce actorul de 48 de ani a fost fotografiat lângă o tânără la un eveniment din Miami.

Este cunoscut faptul că, în ultimii ani, actorul de la Hollywood a avut relații doar cu tinere până în 25 de ani, iar acum se află din nou în centrul atenției după ce a fost văzut în compania unui model de 19 ani, la petrecerea organizată de Ebony Riley, la un club din Miami.

Tânăra respectivă se numește Eden Polani, are 19 ani și este superbă la fel ca celelalte femei cu care DiCaprio a avut o relație. Nu se știe sigur dacă cei doi sunt împreună, însă, la vederea fotografiilor, internauții au lansat de îndată o serie de glumea pe seama actorului din Titanic: 

"Este atât de tânără încât educația i-a fost întreruptă de Covid 19", "Noua iubită a lui Leonardo DiCaprio nici nu era născută când a fost lansat Titanic", "Iubita lui DiCaprio este atât de tânără încât probabil a studiat filmul Romeo și Julieta în care a jucat el când era la școală", "Leonardo DiCaprio este îngrijorat de schimbările climatice doar pentru că vrea să lase o lume mai bună pentru iubitele sale", "Să-mi explice cineva, vă rog, ce are în comun un bărbat care se apropie de 50 de ani cu o tânără de 19 ani?".

Sursă foto: Getty, Instagram

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni