• PRO TV
  • Cum arată acum Pixee Fox, tănăra care și-a scos șase coaste pentru a semăna cu prințesa Ariel

Cum arată acum Pixee Fox, tănăra care și-a scos șase coaste pentru a semăna cu prințesa Ariel

Cum arată acum Pixee Fox, tănăra care și-a scos șase coaste pentru a semăna cu prințesa Ariel

Pixee Fox se numără printre personalitățile excentrice de peste Ocean, care au devenit cunoscute datorită transformărilor incredibile prin care au trecut. Tânăra, în vârstă de 32 de ani, a fost dependentă de chirurgia plastică, dar acum are un stil de viață diferit. 

Pixee Fox s-a născut pe 12 aprilie 1990 în Suedia, unde și-a petrecut copilăria. La maturitate, s-a mutat în SUA pentru a-și îndeplini visele. A devenit electrician și s-a stabilit în Carolina de Nord. Viața ei s-a schimbat de când și-a făcut prima operație estetică. Treptat, obiceiul de a recurge la chirurgia plastică pentru a-și modifica anumite părțile ale corpului s-a transformat într-o dependență. La început, și-a dorit să aibă nasul mic și talia subțire ca a prințesei Ariel, apoi posterior mai bombat ca al personajului Jessica Rabbit. 



Pixee și-a făcu peste 15 operații, printre care: de mărire a sânilor, rinoplastie, mai multe liposucţii, operaţie de reconstrucţie a maxilarului şi şi-a scos nu mai puţin de şase coaste, potrivit okmagazine.ro. În 2019, a stat o săptămână în comă în urma unui malpraxis şi a avut nevoie de alte intervenţii de recuperare. 

În imaginile de mai jos, Pixee își etalează talia după intervenția în care și-a scos cele 6 coaste. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pixee Fox - The Living Cartoon (@pixeefox)


În prezen, Pixee a luat o pauză de la operațiile estice și duce un stil de viață diferit, departe de show-urile tv. Ea s-a retras la o fermă și petrece foarte mult timp în natură. Are și o pasione nouă - călăria. În multe imagini, ea nu mai apare machiată. În galeria foto de mai jos, poți vedea cum arăta înainte de operațiile estetice. 


Sursă foto: Instagram/pixeefox, pixeemartinafox
Vezi și: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni