• PRO TV
  • Shakira avea o poreclă pentru Clara Chia! Cum s-au cunoscut cele două: “A fost o surpriză totală!"

Shakira avea o poreclă pentru Clara Chia! Cum s-au cunoscut cele două: “A fost o surpriză totală!"

Shakira avea o poreclă pentru Clara Chia! Cum s-au cunoscut cele două: “A fost o surpriză totală!"

Presa mondenă din Spania scrie că Shakira avea o poreclă pentru actuala iubită a lui Gerard Pique. Artista o cunoștea pe Clara Chia încă de pe vremea când tânăra era stagiară la compania Kosmos, deținută de Gerard Pique.

Jurnalistul Roberto Antolin a dezvăluit în cadrul emisiunii “Mitre Live” ce apelativ folosea Shakira când făcea referire la Clara

Potrivit acestuia, Shakira a rămas șocată când a descoperit cu cine o înșela partenerul ei de atâția ani. 

“A fost o surpriză totală! (…) De aceea a durut-o atât de tare, pentru că o cunoștea deja pe Clara și îi spunea “musca moartă”. Clara Chia era genul de persoană care trecea neobservată. Shakira nu a văzut niciodată niciun pericol.  Nu era o femeie uluitoare, ci pur și simplu o fată normală”, a mai spus jurnalistul.

Shakira și Gerard Pique au anunțat că se despart anul trecut, în vară. Cei doi au fost împreună 11 ani și au doi băieți: Milan (9 ani) și Sasha (7 ani).

Același jurnalist a dezvăluit că tânăra l-a presat pe Gerard Pique să oficializeze relația și să se afișeze în public împreună. 

“Când a început relația cu Chia, ea a pus piciorul în prag și i-a spus: „Nu voi fi doar o altă aventură. Dacă vrei să fii cu mine, ieși și spune că nu mai ești cu Shakira”, a adăugat jurnalistul potrivit Marca

Cum a descoperit Shakira că este înșelată

Shakira și-ar fi dat seama că partenerul său a călcat strâmb atunci când a s-a întors acasă și a deschis frigiderul lor. Cântăreața a descoperit că cineva i-a mâncat dintr-un borcan de căpșuni și știa foarte bine că nici Pique și nici copiii lor nu obișnuiau acest lucru, potrivit ShowNews Today, citat de Daily Mail.

„Se pare că a descoperit prezența Clarei Marti, noua iubită a lui Pique, în casa lor, pentru că și-a dat seama că cineva mănâncă din frigider alimente pe care el, de regulă, nu le consuma”, se arată în sursa citată.

Fotografii: Getty Images/ Profimedia Images

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni