• PRO TV
  • Ana-Maria Mărgean, prestație uimitoare în finala "America’s Got Talent: All Stars"! Jurații au aplaudat-o în picioare

Ana-Maria Mărgean, prestație uimitoare în finala "America’s Got Talent: All Stars"! Jurații au aplaudat-o în picioare

Ana-Maria Mărgean, prestație uimitoare în finala "America’s Got Talent: All Stars"! Jurații au aplaudat-o în picioare

Ana-Maria Mărgean a ridicat o sală întreagă în picioare, dar și pe cei trei jurați de la „America’s Got Talent: All Stars”, cu momentul ei senzațional din finală. Fetița ventriloc a pășit pe scenă alături de profesoara ei de canto, Dna “Știe Tot”.

Ana-Maria Mărgean se poate mândri cu o performanță uluitoare! Fetița care a câștigat Românii au talent în anul 2021 a reușit să se califice în finala concursului „America’s Got Talent: All Stars”. Finala va fi difuzată azi în America, însă prestațiile celor 11 finaliști pot fi urmărite deja pe contul de Youtube al show-ului de talente. Câștigătorul competiției va fi anunțat pe 27 februarie. 

Un lucru este cert, Ana-Maria Mărgean i-a cucerit pe americani! Momentul fetiței ventriloc din finala “AGT: All Stars” are deja peste jumătate de milion de vizualizări. 

„Bună seara tuturor! Sunt aici în seara aceasta cu o persoană foarte specială în viața mea, e vorba despre mentorul meu, care îmi este și profesor de canto: dna “Știe Tot”. E mereu alături de mine pentru a-mi da sfaturi și pentru a mă încuraja”, a spus Ana-Maria Mărgean, care a fost susținută din public de mama ei. Fetița a interpretat melodia „I Put A Spell On You”. La final, Simon Cowell, Heidi Klum și Howie Mandel au aplaudat-o în picioare.

Cel din urmă a comparat-o pe Ana-Maria cu Ariana Grande. 

“Dacă Ariana Grande ar fi fost româncă și ar fi avut 13 ani și o păpușă. La asta cred că ne-am uitat! Pe de altă parte, într-o țară în care engleza nu e nici măcar limba ta maternă, tu ai fost capabilă să stârnești râsete aici, în America. Este absolut uimitor! Ești exact unde un star ar trebui să fie!”, a spus Howie Mandel după interpretarea finalistei. 

Vezi mai jos momentul fetiței ventriloc din finala America „America’s Got Talent: All Stars”

Heidi Klum a fost prima care s-a ridicat în picioare și a lăudat-o pe Ana-Maria: “Perfect! A fost perfect! Și ai cântat fără să îți miști buzele... Cred că ești cu adevărat incredibilă!”.


Simon Cowell: “Ai devenit din ce în ce mai bună! Chiar meriți să fii aici!”.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni