• PRO TV
  • Richard Gere a ajuns de urgență la spital. Actorul se afla în vacanță alături de soția cu 33 de ani mai tânără

Richard Gere a ajuns de urgență la spital. Actorul se afla în vacanță alături de soția cu 33 de ani mai tânără

Richard Gere a ajuns de urgență la spital. Actorul se afla în vacanță alături de soția cu 33 de ani mai tânără

Richard Gere, actorul din "Pretty Woman" a ajuns de urgență la spital în timp ce se afla în Mexic alături de familie, cu ocazia zilei de naștere a soției sale.   

Actorul în vârstă de 73 de ani a ajuns zilele trecute la spital în urma unor episoade severe de tuse. Potrivit Dailymail, simptomele indicau o pneuomonie, motiv pentru care Richard Gere a rămas o noapte în spital sub supravegherea medicilor.
Actorul și soția sa, Alejandra Silva, în vârstă de 40 de ani, se aflau în Mexic, pentru a sărbători ziua de naștere a acesteia. Din nefericire, însă, problemele de sănătate ale actorului le-a stricat sejurul.
Potrivit publicației menționate mai sus, Richard Gere prezenta deja simptome de infecție respiratorie în momentul în care a plecat în concediu. După ce a ajuns la spitalul din Nuevo Vallarta, actorul a primit tratament cu antibiotic și a doua zi s-a întors la familie pentru a-și continua vacanța.
Richard Gere (73 de ani) și Alejandra Silva (40 de ani) formează un cuplu din 2014. Cei doi și-au oficializat relația în 2015, urmând nunta în 2018. În 2019 și 2020, Richard Gere și Alejandra au devenit părinții a doi băieți.



Sursă foto: Getty

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni