• PRO TV
  • Cum se menține în formă actrița Carmen Tănase. „Am ținut toate dietele posibile”

Cum se menține în formă actrița Carmen Tănase. „Am ținut toate dietele posibile”

Cum se menține în formă actrița Carmen Tănase. „Am ținut toate dietele posibile”

Carmen Tănase se numără printre marile actrițe ale scenei românești, care se dedică total pentru rolul interpretat. În cel mai nou proiect al ei, serialul Clanul, o putem vedea în ipostaze foarte emoționante și solicitante din punct de vedere actoricesc. 

Într-un interviu recent, pentru revista Viva, Carmen Tănase (62 de ani) a mărturisit că stresul a împiedicat-o, de cele mai multe ori, să țină o dietă. Actrița a povestit despre preferințele ei culinare și cum reușește să se mențină în formă. 

„În ultima vreme, cine mă aude s-a săturat, că mănânc doar mozarella cu roșii. Pentru că se mănâncă foarte repede, nu am timp să stau la masă să mănânc. Când mă duc la un restaurant este altceva, dar acasă mănânc mai mult cu capul în frigider. Nu pierd timpul acasă să mănânc. Nu mă așez la masă, consider altceva mult mai important.

De-a lungul timpului, Carmen Tănase și-a dorit să încerce mai multe cure de slăbire. 

„Am ținut toate dietele posibile. Nu cred că există dietă să nu o fi ținut-o. 'Aiurea în tramvai'. Degeaba. Am ținut și unele care au funcționat, dar după ce s-a terminat dieta, s-au pus la loc kilogramele. E stres mult. Din cauza aceasta. Dacă aș scăpa de stres… Dar cum? Nu prea ai cum să scapi!”


În serialul Clanul, îndrăgita actriță interpretează rolul Luminiței Achim.


„Un pic greu este, pentru că e foarte solicitant emoțional. Este o femeie care a pierdut foarte mult în viață, a avut de suferit și asta se vede, adică a lăsat urme adânci. Eu în ultima vreme făcând mai mult personaje de comedie, acum trebuie să mă întorc la partea aia dramatică și chiar tragică. E solicitant, 10 ore pe platou cu o suferință în spate pe care eu în principiu mi-o asum că astfel știu să joc...nu e ușor”, spune Carmen Tănase despre noul ei rol. 
 
Sursă foto: Instagram/ carmentbrana, arhiva PRO TV

Vezi și: Carmen Tănase, aniversare cu surprize




 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni