• PRO TV
  • Două stewardese s-au căsătorit într-un muzeu al aviației. Imaginile de la nunta lor au făcut înconjurul lumii

Două stewardese s-au căsătorit într-un muzeu al aviației. Imaginile de la nunta lor au făcut înconjurul lumii

Două stewardese s-au căsătorit într-un muzeu al aviației. Imaginile de la nunta lor au făcut înconjurul lumii

Audrey și Alex Chowbay s-au cunoscut în 2018, în timpul unui program de instructaj pentru însoțitorii de bord. Patru ani mai târziu stewardesele au decis să se căsătorească într-un muzeu al aviației din Texas (SUA).

Nunta celor două stewardese a strâns milioane de vizualizări pe TikTok, iar imaginile realizate de fotografa Kelsey Nicole au făcut înconjurul lumii. 

@ac..squared 09.03.22 #weddingtiktok #weddingvibes #fyp #bollywood #lgbt #lgbtq #lesbiancouple #lesbianwedding #pride #airline #airplane #lonestar #flightmuseum #flightattendant #dc3 #floral #flowers #weddingflowers #viralvideo #viraltiktok #relationship #goals #love #texas #houston #gay #bar #music #dj #suit #lehenga #weddingdress #weddingjewelry #mangulsutra #indian #indianjewellery #weddingjewellery #vail #trending #hmu #weddingmakeup #weddingvideo #weddingplanning #marriage #forever #tiktok_india #tiktokindia #marigold #houstontx #vacation #aviation #aviationlovers #flight #destination #video #videography #videographer -> @Mattventure Media ♬ original sound - Alex & Audge

Familiile celor două tinere le-au aprobat alegerea și au fost de acord cu toate planurile lor pentru nuntă. Audrey a fost condusă spre altar de către tatăl ei biologic și de către cel vitreg (care a crescut-o de la 10 ani), dar și de mama ei. 

„A fost foarte important pentru mine, pentru că mama mea mi-a fost cea mai bună prietenă toată viața”, a spus ea, potrivit insider.com.




La rândul ei, Alex le-a avut alături de ea pe mama și sora ei. În ziua căsătoriei ea a purtat un costum bărbătesc, dar și unul tradițional indian (sari). „L-am îmbrăcat, iar eu și mama mea am avut un moment în care am plâns mult”, a spus Alex.

„Am ales ținuta doar pentru a aduce un omagiu familiei mele, strămoșilor mei, dar și culturii mele. Mi-am dorit să arăt ambele părți ale personalității mele”, a adăugat ea pentru sursa menționată. 

Alex mai spune că a ezitat foarte mult când și-a organizat nunta, dândindu-se mereu la cultura și religia ei (hindusă). 

„Părinții mei și întreaga mea familie m-au susținut atât de mult și au spus: „Oh, nu-ți mai face griji pentru asta. Fă doar ce vrei să faci.”


Sursă foto: TikTik: ac..squared, captură video YouTube: , facebook/ Michael Dean Shelton
Vezi și: Mamaia Olimpia, surpriză pentru Theo Rose



Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni