• PRO TV
  • OG Eastbull l-a bătut pe Jon Băiat Bun în cușcă! Cum a decurs lupta lor – VIDEO

OG Eastbull l-a bătut pe Jon Băiat Bun în cușcă! Cum a decurs lupta lor – VIDEO

OG Eastbull l-a bătut pe Jon Băiat Bun în cușcă! Cum a decurs lupta lor – VIDEO

O nouă gala de lupte la care au participat vedetele din România a avut loc pe 21 februarie 2023, iar în centrul atenției au fost nume precum OG Eastbull și Jon Băiat Bun, care s-au „duelat” în cușcă.

Chiar dacă înainte de meci Jon Băiat Bun, care face parte din echipa lui Alex Velea de la Golden Boy Society, a fost ma vocal, se pare că în cușcă nu el a avut câștig de cauză.

@crazyshop.ro #victorie #foryou #fyp #rxf #og #jonbaiatbun ♬ sunet original - Mihai Cristian

Cel care a reușit să câștige lupta, prin votul în unanimitate al arbitrilor, a fost OG Eastbull, care a avut și un mesaj după meci, mulțumindu-le tuturor celor care au fost alături de el.

@criscris1331 #galarxf???????????? #rxf #rxfmma #galarxf #crisscrisswork #crisscrisswork❤️???????? ♬ sunet original - Criss Criss

„Vreau să mulțumesc în primul rând familiei mele, mamei mele, iubitei mele care mi-a fost alături. Antrenorul meu... Roma... Golani... Și toți fanii care au venit să mă susțină aici. Și, bineînșeles, toți cei de acasă”, a spus OG Eastbull.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RXF MMA (@rxfmma)

Chiar dacă a fost o gală pay-per-view, lupta din cușcă dintre OG Eastbull și Jon Băiat Bun a apărut și pe TikTok, acolo unde a fost încărcată de mai mulți utilizatori.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni