• PRO TV
  • Flick a fotografiat-o pe Denisa Filcea pe ascuns! Soția fostului om de radio se afla complet dezbrăcată, sub duș

Flick a fotografiat-o pe Denisa Filcea pe ascuns! Soția fostului om de radio se afla complet dezbrăcată, sub duș

Flick a fotografiat-o pe Denisa Filcea pe ascuns! Soția fostului om de radio se afla complet dezbrăcată, sub duș

Denisa Filcea și Flick, unul dintre cele mai cunoscute cupluri din showbiz-ul autohton, preferă să le arate fanilor fiecare moment din intimitatea lor. Recent, fostul om de radio și-a fotografiat soția într-o ipostază interzisă minorilor, iar mai apoi a publicat imaginea pe Instagram.

Mulți bărbați nici nu ar îndrăzni să își fotografieze partenerele în ipostaze atât de sexy, dar Flick se pare că nu are nicio problemă! A scos telefonul și a surprins-o pe Denisa Filcea în timp ce făcea duș, firește dezbrăcată, iar imaginea a ajuns direct pe Instagram.

Flick se mândrește cu aspectul soției sale și a dat deja dovadă că nu este deloc un bărbat gelos, așa că nu a ezitat o secundă să le arate celor care îl urmăresc aspectul fizic de invidiat al partenerei sale.

Denisa Filcea, criticată pe Instagram după ce a pozat „prea dezbrăcată”

În urmă cu puțin timp, soția lui Flick a publicat pe Instagram o fotografie în care purta o rochie cu decolteu generos, iar unele persoane care o urmăresc au criticat-o în fel și chip. Denisa Filcea nu trecut cu vederea și le-a transmis, la rândul ei, un mesaj:

„Către femeile (și bărbații) care s-au simțit sau se vor simți ofensate de această fotografie:

- Știm că în esență nu neapărat bustul, goliciunea sau senzualitatea vă deranjează, ci mai degrabă curajul.

Curajul și încrederea.

Și nu este vorba doar de fotografia mea, mă refer la faptul că văd deseori reacții și critici la adresa femeilor care au curajul să fie și să se expună așa cum vor ele.

Sunt criticate femeile mai plinuțe care au curajul să poarte ceva mulat, sunt criticate femeile slabe care au curajul să poarte pantaloni scurți, sunt criticate femeile cu bustul mare care au curajul să expună un decolteu….

Nu este vorba despre vulgaritate (o femeie care zâmbește cu un copil în brațe lângă un bărbat fericit nu are cum să transmită vulgaritate) este vorba despre ceea ce vă lipsește vouă și face să iasă din voi răutatea.

Sunt conștientă că sunt persoane care nu mă plac și este perfect normal, dar când simți nevoia să lași un comentariu (sau mai multe) intr-un mod răutăcios, ceea ce încerci sa faci este să îl tragi pe om mai jos … pentru că doar asta știi să faci atunci când te doare (sau te frustrează sau te simți atacat).

Pentru că dacă e vorba doar de ceva ce nu-ți place vizual, doar treci mai departe, nu simți nevoia sa te descarci, dar când te doare… atunci, simți nevoia să ataci”, a scris ea pe Instagram.


Sursă foto: Instagram
Vezi în galeria de mai jos cum și-a fotografiat Flick soția

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni