• PRO TV
  • Premiile Oscar 2023 | Jimmy Kimmel și Top Gun în cel mai bizar trailer pentru gala Academiei Americane de Film

Premiile Oscar 2023 | Jimmy Kimmel și Top Gun în cel mai bizar trailer pentru gala Academiei Americane de Film

Premiile Oscar 2023 | Jimmy Kimmel și Top Gun în cel mai bizar trailer pentru gala Academiei Americane de Film

Premiile Oscar 2023 bat la ușă, iar Jimmy Kimmel se ține de poante. Carismaticul prezentator american apare în trailerul celei de-a 95-a ediții a premiilor Academiei Americane de Film, iar decorul este unul familiar: filmul Top Gun: Maverick.

Cea de 95-a ediție a Premiilor Oscar 2023 va avea loc în Dolby Theatre din Los Angeles, în noaptea de 12 spre 13 martie. Gala va difuzată în România exclusiv pe VOYO, începând cu ora 03:00, dar asta precis nu-l interesează pe Jimmy Kimmel, gazda evenimentului de peste Ocean.

Prezentatorul TV, gazdă a emisiunii Jimmy Kimmel Live!, este protagonistul trailerului galei Oscar 2023, o parodie a celebrului film Top Gun: Maverick.

Kimmel îi ia locul lui Tom Cruise în acest clip devenit viral pe YouTube, în care mai apar Billy Crystal, Jon Hamm și Chris Parnell (utlimii doi joacă și în film).

Să fiu perfect înțeles! Nu ai fost chiar prima mea opțiune. Sau a doua opțiune, sau a treia, a patra, a cincea sau a 11-a opțiune. De fapt, am întrebat o sumedenie de oameni înaintea ta”, i se adresează Jon Hamm (Viceamiralul Beau Cyclone Simpson) în legătură cu misiunea sa de a fi gazda acestei ediții a Premiilor Oscar 2023.

Clipul parodiază filmul Top Gun: Maverick, unde căpitanul Pete Mitchell (Tom Cruise) se confruntă cu aceeași primire rece din partea superiorilor bazei de pe North Island.

ABC ne-a însărcinat cu misiunea de a găsi o gazdă care este de neclintit și imposibil de pălmuit (referire la Chris Rock, pălmuit în direct de Will Smith – n. red.)...”, adaugă Chris Parnell (Amiralul Solomon Warlock Bates)

Bun, fiindcă eu nu pot fi pălmuit... aș plânge mult”, răspunde Kimmel.

Vezi VIDEO mai jos!


Clipul, care a strâns aproape 2 milioane de vizionări doar pe pagina de YouTube al lui Jimmy Kimmel, a stârnit sute de comentarii. Internauții cred că filmul Top Gun: Maverick este o piesă de artă și are șansa de a câștiga cel puțin un Oscar.

Specialiștii în film au făcut deja predicții în legătură cu laureații galei Oscar 2023, însă alt film e în topul preferințelor lor.

O surpriză plăcută este filmul Elvis, care a strâns opt nominalizări la Oscar 2023. Austin Butler îl interpretează pe marele Elvis Presley, obținând astfel o nominalizare la categoria cel mai bun actor în rol principal.

Bucură-te de cea mai importantă seară a filmului: luni 13 martie, de la 03:00 AM, ai Decernarea Premiilor Oscar 2023, în direct, exclusiv pe VOYO!

Fotografii: YouTube

Vezi și VIDEO:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni