• PRO TV
  • Aidan Bryant, un acrobat de 18 ani, a câștigat concursul America's Got Talent: All-Stars. Pe ce loc s-a clasat Ana Maria Mărgean

Aidan Bryant, un acrobat de 18 ani, a câștigat concursul America's Got Talent: All-Stars. Pe ce loc s-a clasat Ana Maria Mărgean

Aidan Bryant, un acrobat de 18 ani, a câștigat concursul America's Got Talent: All-Stars. Pe ce loc s-a clasat Ana Maria Mărgean

Luni seară, fanii show-ului America's Got Talent: All-Stars și-au ales câștigătorul. Publicul american i-a acordat cele mai multe voturi acrobatului autodidact Aidan Bryant, în vârstă de 18 ani. În finală, Ana Maria Mărgean a prezentat încă un număr excepțional, alături de idolul ei, comediantul Terry Fator. Românca s-a clasat în primii 5, cei mai talentați concurenți. 

În finala concursului, care s-a desfășurat la Los Angeles, au fost anunțați, în ordine aleatorie, cinci concurenți care au acumulat cele mai multe voturi din partea telespectatorilor: 

Aidan Bryant - acrobat
Aidan McCann- magician
Avery Dixon- saxofonist
Light Balance Kids- dansatori
Ana-Maria Margean- ventriloc 

Câștigător al concursului America's Got Talent: All-Stars a fost ales acrobatul Aidan Bryant. Tânărul de 18 ani a învățat singur mișcările dificile de acrobație. Într-un interviu, el a povestit că a văzut un videoclip cu Pink executând un număr de acrobație la un concert. După acel moment, viața lui nu a mai fost la fel. „Am intrat în dulapul bunicii, am găsit un cearșaf, i-am pus două curele și le-am agățat într-un copac din grădină”. 


 
„A fi în finală înseamnă că toată munca mea de când aveam 14 ani, exersarea în curtea din spate a casei, în copac, a dat roade”, a spus Bryant pentru People, înainte de finală. „Am simțit că sunt gata să câștig de data aceasta. Când m-am clasat pe locul doi, în sezonul 16 AGT, nu am visat niciodată că voi ajunge atât de departe, dar acum simt că aceasta este a doua mea șansă de a dovedi lumii că am trecut de la un amator la un acrobat profesionist”, a mai declarat el.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by America's Got Talent - AGT (@agt)În finala de la America's Got Talent: All-Stars, Ana Maria Mărgean a prezentat un număr alături de idolul ei, comediantul Terry Fator. În urma voturilor exprimate de către telespectatori, ea s-a clasat pe locul 4. Despre participarea ei la acest concurs, fetița de 14 ani a vorbit în emisiunea „La Măruță”: 
 
„Bineînțeles că am avut emoții, dar emoțiile mele sunt mereu constructive și m-au ajutat. Waldo (câinele-păpușă cu care Ana Maria s-a prezentat la „America’s Got Talent: All-Stars” 2023) este cel mai nou prieten al meu, unul dintre cei mai noi. Mama mea l-a făcut. Mie îmi plac foarte mult cățeii, am și un cățel acasă primit cu ocazia Românii au Talent.”, a spus ea.

 
Sursă foto: arhiva PRO TV,  Instagram/ anamariamargean.officialaidanb.ryant

Vezi și: Surprinsă de GOLDEN BUZZ, Taheira ne povestește cât de emoționată a fost pe scena de la Românii au talent


 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni