• PRO TV
  • Cum a răspuns Pavel Bartoș când a fost întrebat: „La ce ai renunța, la Vocea României sau la Românii au talent?”

Cum a răspuns Pavel Bartoș când a fost întrebat: „La ce ai renunța, la Vocea României sau la Românii au talent?”

Cum a răspuns Pavel Bartoș când a fost întrebat: „La ce ai renunța, la Vocea României sau la Românii au talent?”

Pavel Bartoș este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori din România. Carismatic și cu un fin simț al umorului, actorul a câștigă imediat simpatia milioanelor de români care umăresc Românii au talent și Vocea României.

Recent, invitat la podcastul lui Speak, prezentatorul Pavel Bartoș a fost surprins de o întrebare pe care i-a adresat-o cântărețul: „La ce ai renunța, la Vocea României sau la Românii au talent? Ipotetic vorbind, să zicem că ești pus într-o situație în care trebuie să renunți la una din astea două. La care renunți, că ambele îți plac, le iubești”. 


„Mamăăă, nu pot...amândouă îți oferă altceva, de care eu am nevoie. Normal că la prima vedere îmi vine, pentru că e mai pe mine și structura mea umoristică, știi, aș zice că la Românii au talent niciodată, pentru că e formatul fenomen. Dar pe de altă parte Vocea îți oferă cu totul altceva. E un alt tip de implicare. Îți umple un gol, e alt tip de adrenalină, mai ales live-urile. Mie îmi plac live-urile de mor. Nu mi-e frică, pentru că îmi asum. Dacă fac o bâlbă, eu zic: „Oameni buni, e prima bâlbă din cele 38”. De fapt, cred că asta și iubește lumea la mine, tipul acesta de naturalețe pe care-l am. Eu sunt așa: 1,71, greutate fluctuantă, în funcție de Paște, Crăciun, pomana porcului, turnee”, a spus Pavel Bartoș. 

Sezonul 11 al celei mai răsunătoare competiții a vocilor își așteaptă câștigătorul, așa că toți cei care vor să fie auziți de o țară întreagă și să lupte pentru marele trofeu și titlul de Vocea României, se pot înscrie pe vocearomaniei.protv.ro și sunt așteptați la prespelecții.

Sursă foto: captură video YouTube
Vezi și: 

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni