• PRO TV
  • Pavel Bartoș și Smiley, curiozități din timpul filmărilor pentru comedia Ramon

Pavel Bartoș și Smiley, curiozități din timpul filmărilor pentru comedia Ramon

Ramon, filmul de comedie care îl are în rol principal pe carismaticul Pavel Bartos, va ajunge în cinematografele din toată tara pe 3 februarie, 2023. Însă, înainte de a-i amuza copios pe spectatori, duo-ul Pavel Bartos și Smiley le-au oferit acestora câteva detalii de la filmări, care cu siguranță îi va indemna să decopere universul lui Ramon.

Produs de Pavel Bartos și Jesus del Cerro, filmul "Ramon" prezintă peripețiile personajului care dă numele peliculei, un om simplu a cărui unică și mare pasiune este viticultura. Aflat în rolul lui Ramon, Pavel Bartos a oferit câteva detalii despre personajul său, menționând de asemenea mesajul central al comediei - acela de a aminti oamenilor că viața este frumoasă:

"Viață este foarte, foarte frumoasă. Și merită trăită din plin. Trebuie să râdem, trebuia să ne emoționăm (...) știi cum e, noi o complicăm, noi o complicăm de multe ori, viața este mult mai simplă. Haideți să ne bucurăm de ea. Da, noi uităm, că ne bucurăm, bine, ne facem că ne bucurăm de Paște și de Crăciun", a spus Pavel Bartoș.

Dorind să mențină o notă de mister în jurul filmului, actorul s-a rezumat la a spune că și-a dorit să aducă în fața spectatorilor un om simplu pus în fața unor situații excepționale.

"Un fel de Forrest Gump", spune aceste, despre personajul Ramon.

În cele din urmă, Pavel Bartoș i-a încurajat pe oameni să-și aloce o oră jumătate pentru a intra în universul lui Ramon:

"Să se bucure, să-și reaminetasca că viață este frumoasă, vreau să râdă. O ora jumătate, că de asta vreau să vină la cinematograf, ca o ora jumătate să fie dedicați numai filmului. Acasă îți mai sună telefonul, mai sună nu stiu cine, mai vine curierul, bate vecinul, îți cere...nu, aici ești doar al filmului".

La rândul său, Smiley, care vă avea de asemenea o scurtă apariție în filmul "Ramon" a vorbit despre colaborarea cu Pavel Bartoș și cât de mult seamănă acesta cu personajul pe care îl interpretează:

"Cred că 30% din Ramon este Pavel Bartoș. Cred că și restul, sunt foarte multe caracteristici pe care le are Ramon și pe care le văd și în Pavel. Sunt și multe chestii pe care nu le-am văzut la Pavel, ce-i drept. E un personaj fictiv, nu-l pot identifica cu Pavel Bartoș".

Despre comedia „Ramon”

La prima vedere, Ramon pare un om simplu a cărui unică și mare pasiune este viticultura. Viața lui este dată peste cap atunci când, printr-o serie neașteptată de împrejurări, întâlnește cea mai frumoasă femeie din lume de care se îndrăgostește fulgerător.

Decide să plece la București să își găsească „marea iubire”. Ajuns aici, Ramon descoperă că viața într-un oraș mare nu este deloc ușoară. Totul se complică atunci când devine și suspectul principal în cel mai mare jaf al secolului, furtul unui tablou de 50 de milioane de euro!

 

Ramon pornește astfel într-o dublă misiune extrem de periculoasă (cel puțîn așa crede el) să recupereze tabloul și să găsească fata. Vă reuși el? Întrebarea la care trebuie să răspundă cei din jurul lui este dacă Ramon este un simplu OM sau un SuperOM.

Din distribuție fac parte: Pavel Bartoș, Smiley, Selly, Andreea Esca, Carmen Tănase, Ionuț Rusu, Elvira Deatcu, Andreea Vasile, Alexandru Ion, Bogdan Farcaș, Bogdan Horga,  Doru Cătănescu, Ecaterina Lupu, Gabriela Iliescu, Iulian Postelnicu, Rodica Mandache, Teona Stavarachi și mulți alți actori de excepție.

Filmul este produs de Pavel Bartoș și Jesus del Cerro și regizat de Jesus del Cerro (Miami Bici, Vlad, Hawaii, Ho Ho Ho).

Producția Ramon este distribuită de Vertical Entertainment și poate fi vizionat în cinematografele din toată țara din 3 februarie 2023.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni